.

La conferința de presă next@acerglobal din 27 aprilie de la New York, Acer a anunțat lansarea noilor game de laptopuri de gaming Predator Helios 300 și Predator Triton 700. Disponibile cu opțiuni de ecran de la 15.6” la 17.3”, noile modele se remarcă prin design-ul specific categoriei, dimensiuni compacte și specificații de top. Echipate cu sistem de operare Windows 10, noile game promit performanțe sporite și tehnologii avansate, la prețuri mai accesibile ca niciodată. "Având la bază mult aplaudatul notebook de gaming Predator 21X, suntem mândri să anunțăm astăzi lansarea noului Predator Triton 700, un notebook incredibil de subțire, dar și foarte puternic", precizează Jerry Hou, Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. "Ventilatorul nostru AeroBlade 3D Fan cu lame metalice oferă performanțe termice superioare, care ne permit să împachetăm o putere de calcul masivă în interiorul acestui produs de dimensiuni reduse, fără a face niciun compromis".
 
La baza noului Predator Helios 300 se află o placă video NVIDIA GeForce GTX 1060 sau 1050Ti, împreună cu un procesor Intel Core i7 (7700HQ) sau i5 (7300HQ) din generația 7, pentru  performanțe cu adevărat remarcabile.  Întreaga putere de procesare este susținută de 16GB memorie DDR4 (ce poate fi  crescută până la 32GB), un SSD  SATA rapid și un HDD încăpător de 1TB. 
 
 
Predator Helios 300 include și un port USB 3.1 Type-C, un port USB 3.0, două porturi USB 2.0 și o conexiune HDMI 2.0. Poate fi conectat wireless prin intermediul tehnologiei 2x2 802.11ac și include și un port Ethernet Gigabit, pentru cei care preferă o conexiune cu fir.
 
Creată pentru a fi un adevărat hub pentru divertisment, noua gamă de notebook-uri Predator Helios 300 este ideală atât pentru gaming, cât și pentru multimedia. Ecranele luminoase FullHD IPS de 15.6” sau 17.3” oferă imagini vibrante, în culori vii, iar tehnologia  Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony oferă calitate audio ridicată și sunet bogat. Pentru sesiuni de gaming neîntrerupte, un sistem de răcire cu două ventilatoare AeroBlade 3D Fan, cu lame metalice ultra-subțiri, menține temperatura optimă și constantă a laptopului.
 
Predator Triton 700 este un notebook de gaming cu șasiu din aluminiu cu greutate de 2.6kg, display FHD IPS de 15.6” și specificații avansate, oferind echilibrul perfect între dimensiune și performanță, fără compromisuri în ceea ce privește sistemul de răcire sau fiabilitatea.
 
Primul produs din noua serie de notebook-uri Predator Triton ultra-subțiri vine cu un șasiu negru cu design minimalist, contururi drepte și colțuri frontale unghiulare. O mare placă Corning GorillaGlass aflată deasupra tastaturii servește ca o fereastră către sistemul de răcire al notebook-ului, prezentând ventilatorul 3D AeroBlade și cinci conducte de căldură, având în același timp și rolul de touchpad. La baza puterii aflate în interiorul acestui produs se află un procesor Intel Core din generația 7, cea mai nouă placă grafică NVIDIA GeForce  din seria 10, două SSD-uri NVMe PCIe în configurație RAID 0 și până la 32GB de memorie DDR4 2400MHz.
 
Pentru o experiență cu adevărat captivantă, noul Predator Triton 700 VR-ready oferă imagini luminoase, în culori vibrante, pe un display IPS FHD de 15,6 inch cu suport NVIDIA G-SYNC pentru conectare la un monitor extern. Acer TrueHarmony oferă un sunet imersiv, cu o acustică clară și bogată, în timp ce certificarea Skype for Business asigură conversații clare și fără întreruperi.
 
Printre caracteristicile impresionante ale acestui notebook se află și Killer DoubleShot Pro și conectivitatea Thunderbolt 3, care oferă viteze de până la 40Gbps și suportă ieșire video 4K duală. Predator Triton 700 include, de asemenea, două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port HDMI 2.0, un conector DisplayPort și un port Ethernet Gigabit, pentru cei care preferă o conexiune hard-wire. Rețeaua este alimentată de tehnologia Killer DoubleShot Pro, care preia cea mai rapidă conexiune la rețea (Ethernet sau Wireless) și trimite tot traficul cu prioritate ridicată peste interfața respectivă, în timp ce traficul standard este trimis către cealaltă interfață. Desigur, nici un notebook de gaming nu este complet fără o tastatură mecanică, care oferă o experiență satisfăcătoare de scriere și timpi de răspuns rapizi și exacți. Tastele sunt iluminate RGB și pot fi programate individual.
 
Prețuri și disponibilitate
 
Notebook-urile de gaming Predator Helios 300 cu ecran de 15.6” vor fi disponibile în America de Nord din luna iunie, la prețuri de la $1.299; în EMEA din august, cu prețuri începând de la €1,199 și în China din iunie, la prețuri de la ¥9,999. 
 
Notebook-urile de gaming Predator Helios 300 cu ecran de 17.3” vor fi disponibile în America de Nord din luna iulie, la prețuri de la $1.399; în EMEA din august, cu prețuri începând de la €1,199 și în China din iulie, la prețuri de la ¥9,999. 
 
Notebook-urile de gaming Predator Triton 700 vor fi disponibile în America de Nord din august, la prețuri începând de la $2,999 și în EMEA din august, cu prețuri de la €3,399.
 
Noile modele Predator Helios 300 și Triton 700 vor fi lansate astăzi la evenimentul de presă next@acer ce are loc la New York, unde compania anunță o varietate de noi dispozitive și soluții pentru gameri, designeri, familii, studenți și profesioniști. 
 
 
 
Despre Acer 
 
Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajați ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni.