.

ADATA Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță lansarea a mai multor produse create pentru a ușura trecerea la USB-C. Acestea fac standardul USB reversibil compatibil cu conectori cum ar fi USB-A și HDMI, precum și cu prize tradiționale ca VGA (D-sub). ADATA crede că USB-C reprezintă o evoluție pozitivă care vine în beneficiul clienților. Conectorul reversibil este extrem de ușor de utilizat - de asemenea, permite rate de transfer mai rapide și o calitate mai ridicată de transmitere a semnalului. Cu noile adaptoare, cabluri și hub-uri, utilizatorii pot conecta dispozitive cu USB-C la diverse alte dispozitive, astfel încât funcționalitatea este menținută. Toate cablurile și adaptoarele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, pentru a asigura capabilități optimizate în transferul de date.
 
Portabilitatea datelor: cititor OTG USB-C și Hub USB-C
 
Realizând accesul la date eminamente fără efort, cititorul OTG USB-C combină suportul USB-C, USB-A și microSD/SDXC/SDHC într-un produs portabil, ultra-compact. Acesta reprezintă o modalitate excelentă de a transfera conținut și de a interconecta dispozitive. În plus, Hub-ul USB-C are porturi USB-C, USB-A și HDMI, cu posibilitatea de a încărca anumite dispozitive mobile. Portul HDMI permite afișarea de conținut de pe dispozitive cum ar fi notebook-uri sau telefoane, direct pe televizor, iar includerea unui USB-A asigură o largă compatibilitate cu numeroase produse de pe piață. 
 
  
Conectivitate video: USB-C la HDMI și VGA 
 
ADATA produce adaptoare care realizează conversia de conținut digital și analog, de la dispozitive cu USB-C la HDMI și VGA. Produsele permit realizarea facilă de conexiuni video de la telefoane, notebook-uri, tablete și alte dispozitive cu USB-C către orice dispozitiv cu intrare video, inclusiv televizoare, console de jocuri sau receptoare audio-video. Adaptorul USB-C la VGA suportă modul Legacy și este foarte util mai ales pentru utilizatorii care au nevoie să afișeze conținut pe proiectoare.  
 
    
 
Transmisie puternică: cablu și adaptor USB-C 
 
Cablurile ADATA USB-C sunt realizate doar din materiale rezistente, pentru a preveni deteriorarea firelor ce poate fi dată de îndoire, răsucire sau întindere. Construcția premium a acestor cabluri suportă până la 100W datorită unui controler E-MARK integrat, accelerând încărcarea dispozitivelor și punând la dispoziție o lățime de bandă completă pentru USB 3.1 Gen 2, pentru a transfera conținut UHD 4K fără a avea nevoie de buffer. În plus, ADATA lansează și adaptoare compacte de la USB-C la USB-A, convertind astfel instant oricare din milioanele de cabluri USB-A din lume la USB-C reversibil, fără nicio pierdere a fidelității datelor. 
 
 
Despre ADATA
 
ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB din lume, oferă soluții complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile. Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams încorporează valorile brand-ului ADATA și rolul produselor inovative de stocare în căutarea de idei universal prețuite.