.

BEREC (Organismul autorităţilor europene de reglementare în domeniul comunicaţiilor electronice) consultă industria cu privire la acțiunile și proiectele care ar trebui să fie cuprinse în programul său de lucru pentru anul 2019. 
 
Pentru a obține o contribuție cât mai largă a părților interesate, BEREC solicită, prin această consultare publică, informații privind subiectele și proiectele care ar trebui incluse în Programul său de lucru pentru anul 2019. Aceasta reprezintă prima etapă a procesului de consultare publică, prin care proiectele sugerate vor fi evaluate, corelate cu proiecte similare și vor fi prioritizate pentru a forma un proiect de program pentru anul 2019. Programul de lucru va fi finalizat în cea de-a doua etapă de consultare publică ce va avea loc în octombrie 2018.
 
Cum se poate participa la consultarea publică
 
Pentru a contribui la această consultare, BEREC a realizat o pagină de internet ( https://consultations.berec.europa.eu/en/) unde trebuie creat un cont de utilizator și selectat apoi BEREC Work Programme 2019.
 
Bine de știut:
 
Propunerile trebuie trimise în limba engleză.
 
La completarea răspunsului pot fi incluse anexe, dacă este necesar.
 
În cazul în care propunerea este confidențială, trebuie selectat butonul "Contribuție confidențială", altfel atașamentul va fi considerat public.
 
De asemenea, este posibil să se completeze o versiune confidențială și o versiune publică.
 
BEREC oferă posibilitatea ca unele părți interesate să poată consolida punctele de vedere și comentariile membrilor și partenerilor acestora într-o singură versiune. Pentru a facilita acest lucru, BEREC poate furniza un document Word precompletat – care poate fi solicitat la adresa de e-mail furnizată mai jos. Cu toate acestea, BEREC solicită ca depunerea finală, după consolidare, să fie completată prin platforma de consultare publică.
 
După trimiterea propunerilor, va fi generat un răspuns automat. În cazul în care această confirmare nu este primită, prezentarea contribuției nu a avut succes, iar părților interesate li se solicită să își prezinte din nou propunerea.
 
Procesul de consultare publică
 
Părțile interesate sunt invitate să trimită propuneri până vineri, 20 aprilie 2018, ora 18:00. Contribuțiile primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. 
 
Toate contribuțiile primite vor fi publicate pe site-ul BEREC, ținând cont de cererile de confidențialitate și de publicare a datelor cu caracter personal.
 
Informații suplimentare despre această consultare, inclusiv înregistrarea la platforma online sau solicitarea unei versiuni Word, pot fi trimise și la această adresă: BEREC_WP_2019@berec.europa.eu.