.

nJoy, brandul românesc IT&C deținut în exclusivitate de către DAI-TECH, se extinde pe segmentul de mobile prin lansarea ultrabook-ului Aerial cu sistem de operare Windows 10 Home Edition. Indiferent dacă te afli acasă, într-o cafenea sau în aeroport noul ultrabook Aerial este ușor de folosit, performant și a fost realizat pentru a ajuta cu lucrurile care contează cu adevarat. Mai mult pentru siguranța utilizatorului Aerial vine cu o garanție de 2 ani de tip Pick-up & Return. Aerial este disponibil în două variante de culoare (gri și negru) la prețul recomandat de 1119 lei.
 
Aerial este unul dintre cele mai subțiri dispozitive din categoria sa având doar 13.5 mm. Construcția de metal a carcasei dă o notă de eleganță, plus componenta pragmatică: ajută la o răcire eficientă (fanless) prin dispersare căldurii din interior pe o suprafață mai mare și este un material mai durabil la uzură. 
 
Decizia de a crea Aerial vine după o experiență însemnată din domeniul mobilelor create project-based (tablete și smartphone) și colaborări cu jucători din industria telecom. În  urma studiului atent de piață pe această categorie, se dorește oferirea unui instrument puternic și util celor care țin la flexibilitate fără a renunța la eficiență. Aerial poate fi folosit atât la birou,cât și la cafenea datorită greutății reduse (doar 1290 g) și bateriei de 9000mAh care îl face independent de conectarea la priză o lungă perioadă de timp. Aerial reprezintă cea mai bună opțiune de pe piață în materie de calitate/preț oferind o soluție bine echipată tehnic, fiabilă și eficientă. 
 
 
Aerial oferă o conexiune rapidă la Internet prin wireless IEEE 802.11 b/g/n, o calitate care devine necesară atunci când cauți stabilitate. Ecranul luminos de 13.3 inch este IPS full HD. Aerial este capabil să susțină diverse acțiuni de care ai nevoie zilnic în profesia ta, de documentare, e-mail, teleconferințe, task management, editare documente, cât și activități de relaxare, redare videoclipuri, poze, filme etc. 
 
 
Acest produs beneficiază de garanția Pick-up & Return a producătorului.