.

Canon a anunţat o actualizare importantă a seriei de echipamente imageRUNNER ADVANCE generaţia a 3-a. Cea de a doua ediţie a acestei serii de echipamente combină cele mai noi componente de hardware Canon cu cele mai noi tehnologii, pentru a oferi clienţilor soluţii de documente sigure şi consistente, pe bază de cloud. Noul portofoliu de echipamente imageRUNNER ADVANCE va funcţiona pe o Platformă de Firmware Unificată - Unified Firmware Platform (UFP) care va oferi cea mai consistentă experienţă de utilizare şi administrare de până acum. Există verificări permanente pentru identificarea punctelor vulnerabile înainte ca acestea să producă daune, ceea ce vă ajută să economisiţi atât timp cât și resurse financiare. Fiind dotate mereu cu cele mai noi funcţii şi actualizări, echipamentele rămân complet funcţionale şi sigure, cu efort minim din partea utilizatorilor. Datorită UFP, clienţii au certitudinea faptului că investiţia lor se află în siguranţă, fără a mai fi nevoie să schimbe flota de echipamente la fiecare actualizare.
  
Conectivitate la cloud cu uniflow online expres
 
Creată pentru a conecta fără probleme tehnologia de birou la aplicaţia cloud, cea de a doua ediţie a seriei imageRUNNER ADVANCE generaţia a 3-a, oferă o gamă variată de modele care pot indeplini cerinţele oricărui client. Echipamentele actualizate oferă soluţii integrate ce includ o soluţie foarte eficientă de scanare în cloud şi de gestionare a materialelor rezultate, uniFLOW Online Express, precum şi o soluţie de autentificare pe echipament, Universal Login Manager. Urmărește şi raportează în funcţie de activitatea avută şi generează ușor rapoarte grafice în portalul uniFLOW Online Express. Panoul permite folosirea funcţiei de glisare şi plasare de widget-uri, în funcţie de nevoile personale şi afişează un rezumat al activităţii de imprimare, scanare şi copiere, oferind diverse rapoarte detaliate pentru utilizatori şi despre echipament. uniFLOW Online Express permite administratorilor să urmărească costurile de imprimare, copiere, transmitere prin fax şi scanare ale companiei, ceea ce facilitează distribuirea corectă a costurilor pentru utilizatorii individuali.
 
 
Portofoliul actualizat de echipamente imageRUNNER ADVANCE poate fi integrat, de asemenea, cu alte soluţii de captare şi de gestionare a documentelor, incluzând uniFLOW şi Therefore Online.  Conectivitatea cu sistemul de cloud permite companiilor să sincronizeze cerinţele aferente fluxului de lucru pentru un anumit document cu dispozitivul pe care îl foloseşte în acest scop. Deoarece poate fi instalată şi gestionată fără probleme, platforma uniFLOW accesează tehnologii moderne pe bază de cloud pentru a optimiza procesele comerciale şi pentru a creşte productivitatea, deoarece le permite angajaţilor să se concentreze pe activităţile principale. 
 
De asemenea, soluţiile uniFLOW Online Express şi uniFLOW Online sunt compatibile şi cu portofoliul extins de componente hardware Canon, inclusiv cu echipamentele din seria imageRUNNER C3000 şi cu produsele i-SENSYS lansate în 2017, precum şi cu noile produse alb-negru i-SENSYS care vor fi lansate anul acesta, permiţând companiei Canon să vină cu o paletă largă de soluţii pe piaţă în 2018.
 
Siguranţă din proiectare
 
Platforma celei de a doua ediţii de echipamente din seria imageRUNNER ADVANCE generaţia a 3-a, se bucură de o securitate sporită şi de o funcţie de control a flotei de imprimare, cu integrarea perfectă a componentelor hardware şi software.  Autentificarea utilizatorului pe echipament face posibil ca şi lucrările trimise de pe telefoanele mobile să poată fi păstrate în siguranţă până la imprimarea lor, confidenţialitatea fiind astfel asigurată. Pentru a ajuta la prevenirea distribuirii neautorizate de informaţii sensibile, puteţi dezactiva diverse funcţii ale echipamentelor pentru a nu fi accesate de utilizatorii individuali, iar notificările vizuale şi sonore  îi vor alerta pe utilizatori atunci când informaţiile de la documentele originale scanate rămân în echipament. uniFLOW Online Express oferă vizibilitate completă asupra activităţii de imprimare, permite managerilor să gestioneze costurile de imprimare şi să limiteze sau să restricţioneze accesul la funcţii sau echipamente în funcţii de departamente, grupuri de lucru sau persoane individuale. Funcţia de imprimare în calitate de vizitator permite imprimarea doar pentru situaţia respectivă, de pe un dispozitiv mobil, fără a avea acces la reţeaua companiei.
 
Mediu de activitate flexibil pentru birouri moderne şi foarte ocupate
 
Echipamentele care fac parte din cea de a doua ediţie a seriei imageRUNNER ADVANCE generaţia a 3-a, pot reduce timpul de lucru, precum şi intervenţiile administrative. Datorită imageWARE Management Console utilizatorii pot verifica de la distanţă statusul echipamentelor şi stocul de consumabile.  De asemenea, angajaţii își pot capta sau imprima în siguranţă documentele conectându-și rapid dispozitivele mobile direct la fluxurile de lucru ale companiei din care fac parte.  Portofoliul seriei imageRUNNER ADVANCE vă pune la dispoziţie numeroase posibilităţi de conectare a dispozitivelor inteligente, inclusiv asociere de tip Cod QR, NFC Opţional şi Bluetooth Opţional cu consum de energie redus plus compatibilitate cu aplicaţii obişnuite precum Google Cloud Print, AirPrint şi Mopria. 
 
Daniel Woodstock, Product Marketing Manager, Canon Europe, comentează: „La Canon, luăm foarte în serios cerinţele referitoare la securitate, formulate de clienţii noştri şi suntem ferm convinşi că orice companie poate beneficia de un set foarte eficient de măsuri de securitate care să nu stea în calea eficienţei, ci din contră, să o sporească.  Angajamentul nostru de a aduce inovaţie este rezultatul faptului că mereu am ţinut cont de cerinţele clienţilor noştri şi ne-am asigurat întotdeauna că răspundem solicitărilor acestora, dezvoltând cele mai bune soluţii posibile pentru afacerile lor.“ 
 
Echipamentele incluse în cea de a doua ediţie a seriei imageRUNNER ADVANCE fac parte dintr-o familie premiată de tehnologie care a câştigat de trei ori la rând prestigiosul premiu A3 MFP Line of Year, oferit de Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI).  BLI, cea mai importantă instituţie, la nivel mondial, care evaluează echipamentele de imagistică de documente şi soluţiile de software premiază anual un producător a cărui linie de produse se doreşte a fi cea mai bună pe toate planurile, cu modele ce excelează la toate evaluările riguroase impuse de laboratoarele BLI. 
 
“Modele din gama Canon de echipamente multifuncţionale pentru format A3 se menţin la standarde înalte de trei ani şi setează noi standarde înalte pentru toate produsele de pe segmentele din care fac parte,” precizează David Sweetnam Directorul Serviciilor de Cercetare şi Laborator, EMEA / Asia, Keypoint Intelligence - Buyers Lab. “Fiecare dintre modelele comercializate în prezent, pe care BLI le-a testat, au componente care pot fi înlocuite foarte uşor, sunt extraordinar de simplu de folosit şi au o rată totală uimitoare de alimentare incorectă cu hârtie de doar 1 la fiecare 426.000 de alimentări, astfel acestea fiind unele dintre cele mai productive şi fiabile echipamente pe care le-am testat până acum în laboratoarele noastre. Surplusul de expediere a fluxului de lucru, soluţiile de reducere a costurilor cu care este dotat fiecare echipament sunt punctul forte al acestei game, iar echipamentele produc documente imprimate şi copiate de calitate deosebită care vor fi foarte apreciate.”
 
„Suntem încântaţi să primim pentru al treilea an, consecutiv, premiul BLI pentru A3 MFP Line of the Year“, a concluzionat Daniel Woodstock. „Ne mândrim cu adevărat cu faptul că dezvoltăm în continuare soluţii de birou eficiente, la cele mai înalte standarde, care oferă siguranţă digitală şi care pot ajuta companiile să îşi optimizeze procesele de flux de lucru, în aceste vremuri ale Biroului Viitorului.“
 
Noua serie de echipamente imageRUNNER ADVANCE va fi disponibilă începând cu luna februarie 2018, iar uniFLOW Online Express va fi disponibil începând cu luna aprilie 2018 în Europa.
 
CARACTERISTICI PRINCIPALE
 
Seria imageRUNNER ADVANCE C256/356 II
Color
25ppm/35ppm
A4
 
Seria imageRUNNER ADVANCE C3500 II
Color
20ppm/25ppm/35ppm
A3
 
Seria imageRUNNER ADVANCE C5500 II
Color
35ppm/40ppm/50ppm/60ppm
A3
 
Seria imageRUNNER ADVANCE C7500 II
Color
65ppm/70ppm/80ppm
A3
 
Seria imageRUNNER ADVANCE 4500 II
Mono
25ppm/35ppm/45ppm/51ppm
A3
 
Seria imageRUNNER ADVANCE 6500 II
Color
55ppm/65ppm/75ppm
A3
 
Seria imageRUNNER ADVANCE 8500 II
Mono
85ppm/95ppm/100ppm
A3