.

Canon Europe a lansat LX-MU500Z, un proiector laser compact cu instalare, de ultimă generaţie, ideal pentru instituţiile de învăţământ sau pentru mediile de business. Având rezoluţie nativă WUXGA, 5.000 de lumeni, tehnologie cu panou Digital Light Processing (DLP), culori vii şi raport de contrast de 2.500:1, proiectorul LX-MU500Z este partenerul perfect pentru imagini de calitate deosebită şi care poate anima orice lecţie sau prezentare. 
 
Luminozitate mare şi calitate excelentă a imaginii 
 
Proiectorul LX-MU500Z oferă 5.000 de lumeni pentru a garanta cea mai luminoasă imagine în cele mai variate medii, de la săli de clasă bine iluminate, la spaţii de şedinţe deschise. Proiectorul foloseşte laser de culoare albastră şi o rotiţă cu fosfor galben pentru a oferi culori clare şi realiste, dar şi multă luminozitate. Zonele luminoase şi întunecate de pe ecran sunt afişate cu o fidelitate incredibilă, proiectorul LX-MU500Z devine indispensabil profesorilor care doresc să interacţioneze cu elevii, celor care prezintă noi oportunităţi de afaceri sau celor care îşi expun ideile inovatoare în cadrul unei conferinţe.  
 
Având rezoluţie nativă WUXGA (1920 x 1200), proiectorul LX-MU500Z oferă imagini de o claritate incredibilă şi un text uşor de citit, precum şi grafice şi filme clare. Această rezoluţie nativă este extrem de avantajoasă pentru prezentări clare şi impresionante, dar şi în medii cu panouri digitale şi în industria de divertisment. Panourile DLP de înaltă calitate contribuie la obţinerea unei imagini perfecte prin eliminarea efectului de grilă întâlnit la proiectoarele LCD tradiţionale. Raportul mare de contrast, de 2.500:1, al proiectorului LX-MU500Z contribuie la obţinerea unor culori profunde şi clare şi la reproducerea fidelă a zonelor de negru şi oferă o experienţă vizuală îmbunătăţită. Imaginile intense generate sunt excelente pentru a impresiona potenţialii clienţi sau pentru a face un demo impresionant într-un magazin.  
 
Flexibilitate crescută 
 
LX-MU500Z este compact şi cu greutate mică, uşor de instalat şi mutat chiar şi în cele mai dificile spaţii. Având o sursă de lumină laser, LX-MU500Z nu are nevoie să fie mutat pentru a i se înlocui consumabilele, aşadar este ideal pentru birourile aglomerate sau şcolile cu activitate intensă. Deoarece nivelul sunetului de funcţionare atinge doar 35 dB, proiectorul poate fi instalat în cele mai liniştite medii, pentru proiecţii fără niciun factor perturbator. 
 
Pentru a putea fi orientat uşor în orice direcţie la 360 de grade, LX-MU500Z are o capacitate generoasă de deplasare a obiectivului, de +/-50% şi dispune de funcţia de proiectare în format portret şi de corecţie trapezoidală în patru colţuri. Aceasta înseamnă că indiferent de unghiul în care acesta este instalat, chiar şi deviat de la axă, imaginile şi geometria acestuia pot fi corectate. Proiectorul LX-MU500Z este dotat cu HDBaseT, un standard pentru transmiterea imaginilor HD, semnalului audio şi comenzilor pe distanţe lungi şi se poate folosi un cablu CAT5e, de maxim 100 m. Aceste funcţii ajută la instalarea proiectorului LX-MU500Z în orice spaţiu în care este nevoie de proiectare de la distanţă mare, precum sălile de conferinţă sau sălile de lectură. Portul LAN inclus poate fi utilizat pentru monitorizare şi control. Acest lucru reprezintă un avantaj mai ales pentru instituţiile de învăţământ care au resurse limitate, deoarece permite echipei IT să identifice rapid problemele şi să economisească timp şi bani la întreţinere.
 
Cu cinci moduri de imagine şi două modele de utilizator care pot fi definite, proiectorul LX-MU500Z garantează că toate materialele proiectate sunt reproduse clar şi corect, un aspect esenţial pentru prezentări tehnice detaliate sau pentru prezentări în domeniul medical. De asemenea, LX-MU500Z poate recepţiona diferite tipuri de semnal 3D, permiţând afişarea unui conţinut 3D clar şi captivant[i]. Această funcţie poate oferi noi posibilităţi de instalare sau prezentări creative în sălile de lectură.
 
Costuri şi consum energetic reduse
 
Proiectorul LX-MU500Z foloseşte o diodă laser albastru şi o rotiţă cu fosfor galben care pot rezista până la 20.000 de ore de funcţionare; o perioadă semnificativ mai mare decât sursele de lumină cu lampă. Neavând piese care trebuie schimbate, LX-MU500Z este uşor de întreţinut şi are costuri mici de funcţionare. Costurile aferente proiectorului LX-MU500Z rămân sub control datorită sursei de lumină cu pornire şi oprire imediată şi datorită consumului redus de energie, atât în modul normal cât şi în modul standby. În cazul defectării LX-MU500Z, veţi primi un produs la schimb gratuit în ziua următoare, conform garanţiei de cinci ani oferită de Canon[ii]. Acest lucru limitează timpul de nefucţionare şi reduce costul total de exploatare. 
 
Caracteristici principale LX-MU500Z:
 
Rezoluţie nativă WUXGA (1920 x 1200 pixeli)
 
5.000 lumeni
 
Tehnologie DLP
 
Diodă laser albastru şi rotiţă cu fosfor galben
 
Sursă de lumină cu durată de viaţă de 20.000 de ore
 
Corecţie a distorsiunilor trapezoidale în 4 colţuri
 
Garanţie Canon de 5 ani
 
Produs la schimb oferit gratuit în următoarea zi pe toată perioada de service
 
[1] Pentru utilizare cu ochelari 3D compatibili (nu sunt incluşi)
 
[1][1]Termenii şi condiţiile care se aplică variază în funcţie de teritoriu