.

ZebraPay și Simplu Credit anunță semnarea unui parteneriat pentru serviciile de colectare electronică a plății ratelor de credit prin terminalele de plată self-service. Parteneriatul vine ca o alternativă de plată pentru clienții companiei de creditare. “Simplu Credit s-a alăturat demersului nostru de a oferi clienților cât mai multe opțiuni de plată, astfel încât să le ușurăm viața și să economisească timp. O singură oprire la un terminal de plată ZebraPay va oferi accesul la servicii precum plata facturilor, reîncărcarea cartelei prepaid, achiziționarea de bilete de tren și avion, și plata ratelor de credit. Simplu, rapid și sigur”, precizează Adrian Badea (foto), CEO ZebraPay.
 
Ratele aferente produselor de creditare oferite de Simplu Credit persoanelor fizice pot fi achitate în numerar simplu, comod și sigur, prin intermediul terminalelor de plată ZebraPay. Noua alternativă de plată este accesibilă 24 din 24 de ore, datorită poziționării terminalelor plată ZebraPay în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate. 
 
Plata se realizează rapid, în câțiva pași simpli, la îndemâna oricui, iar ratele vor fi considerate achitate chiar din momentul plății, fără nicio întârziere. Practic, clientul își va introduce numele, CNP-ul sau numărul contractului și suma pe care o are de plată, introduce banii prin fantă și gata! Tranzacția este finalizată!
 
“Ne bucurăm pentru parteneriatul încheiat cu ZebraPay, acesta făcând parte din planul de dezvoltare și strategia de extindere pe plan național ale Simplu Credit IFN SA. Dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, iar ZebraPay este una dintre soluții. Modalitatea simplă, sigură și flexibilă oferită prin acces 24/7 la terminalele din proximitatea clientului îl ajută să economisească timp, oferindu-ne, de asemenea, posibilitatea de dezvoltarea a unor produse financiare competitive, accesibile și ușor de utilizat. Soluțiile simple și eficiente rămân o prioritate pentru Simplu Credit IFN SA, acestea având ca scop garantarea satisfacției clienților”, precizează Livia Lengyel, Director de Vânzări Simplu Credit IFN.
 
Rețeaua ZebraPay este alcătuită din 1850 de terminale de plată, amplasate în peste 350 de localități din țară. Compania pune la dispoziția clienților 94 de servicii, printre care amintim: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.