.

Sony a semnat un acord de colaborare cu Lino Manfrotto + Co. SpA ("Manfrotto"), designer, producător și distribuitor de fotografie, videografie și accesorii pentru camere, pentru dezvoltarea unei game de accesorii incluzând atât modele premium, pentru camerele foto Sony profesionale, cât și modelele adresate entuziaștilor sau pasionaților de călătorii. Prima gama de produse va fi lansată de Manfrotto în 2018 pentru seriile de camere Sony α cu obiective interschimbabile. Cele dou[ companii au în vedere extinderea colaborării și lansarea unei linii de produse pentru uz profesional, sub brandurile Gitzo și Manfrotto.
 
Sony și Manfrotto intenționează să prezinte noile game de accesorii la viitoarele expoziții la care va participa în Japonia și în întreaga lume. Vânzările și asistența pentru clienți vor fi asigurate de echipele de vânzări și marketing ale companiei Manfrotto.
 
Sony își propune prin această colaborare să contribuie la dezvoltarea continuă a imagisticii digitale prin stimularea creativității fotografilor și videografilor oferindu-le o gamă extinsă de accesorii.