.

Endava continuă să-și dezvolte parteneriatul cu platforma de cloud Amazon Web Services, consolidându-și expertiza și capabilitățile în serviciile de cloud prin includerea sa în programul AWS Well-Architected. “Parteneriatul cu programul AWS Well-Architected și specialiștii noștri autorizați să realizeze recenzii Well-Architected, ne vor permite să le oferim clienților noștri cele mai recente abordări de bune practici arhitecturale și strategii de proiectat soluții cloud”, precizează Will Cassidy, Head of Cloud Service Offer Endava.
 
Endava face parte dintr-un grup select de parteneri în tehnologie la nivel global, aleși de AWS pentru a fi incluși în inițiativa Well-Architected Partner Programme. Well-Architected Framework a fost dezvoltat pentru a ajuta arhitecții cloud în crearea celor mai sigure, performante, rezistente și eficiente infrastructuri posibile pentru aplicațiile lor. Acest framework asigură o abordare consecventă pentru clienți și parteneri în evaluarea de arhitecturi și oferă îndrumări în implementarea modelelor adaptabile în timp la nevoile propriilor aplicații.
 
Endava este AWS Consulting Partner și Channel Reseller din 2016, permițându-le clienților să profite de viteza, flexibilitatea și fiabilitatea sporite pe care soluțiile AWS Cloud le oferă.
 
Endava utilizează expertiza sa în tehnologia cloud pentru a implementa soluții cloud în organizații mari, reglementate, folosindu-se de flexibilitatea acestor tehnologii pentru a adapta mediile într-un mod dinamic, conform nevoilor de business și a obiectivelor comerciale. Soluțiile cloud pot ajuta companiile prin securizarea backup-ului de date, dar și prin îmbunătățirea și eficientizarea colaborării și a partajării de resurse.