.

Epson anunță că etichetele repoziționabile de la MAXStick au fost adăugate listei Epson Tested Media pentru imprimantele termice TM-L90 Plus „liner-free compatible” (LFC). Epson Tested Media oferă utilizatorilor garanția unor standarde de imprimare de o calitate superioară, durabilitate și o durată de viață mai mare a capetelor de printare. „Suntem foarte încântați că aceste două produse inovative MAXStick au fost adăugate gamei Tested Media pentru TM-L90 Plus”, precizează Jacob Kallergis, manager de produs, Epson Europe. „Prin folosirea etichetelor testate, utilizatorii vor obține o calitate superioară, durabilitate și fiabilitate, ajutând astfel la întreținerea capetelor de printare. În plus, utilizatorii vor beneficia de avantajele oferite de MAXStick, respectiv atenția deosebită acordată mediului înconjurător și o rolă de etichete fără suport de hârtie, care reduce cantitatea de deșeuri inutile.”
 
Produsele adăugate listei Epson Tested Media pentru modelul TM-L90 Plus sunt  MAXStick Plus de 74g/m² cu lățimea de 58mm în formă de romb adeziv și  MAXStick 2Go de 55g/m² cu patru fâșii și cu o lățime de 80mm. Aceste medii de imprimare, împreună cu imprimanta Epson, vor permite utilizatorilor din industriile ospitalității și HoReCa să tipărească pe loc detaliile comenzilor și să adauge chitanțele potrivite, astfel încât cei care se ocupă de servirea mâncării să asigure livrarea comenzii clientului în mod corect, îmbunătățind în acest mod precizia și eficiența serviciilor oferite.
 
„Suntem mândri de faptul că putem pune la dispoziția clienților noștri soluții pentru suporturi din lista Epson de medii tipărite testate”, precizează Mike Vigunas, președinte MAXStick. „Deoarece suporturile noastre oferă etichete repoziționabile liner-free și imprimare pe bonuri pentru multiple aplicații, fast-food-urile, restaurantele și magazinele alimentare beneficiază de flexibilitate și de modalități suplimentare pentru obținerea avantajelor comerciale.”
 
 
Caracteristici suport termic MAXStick:
 
Rolă de etichete termică fără suport de hârtie
Produce etichete auto-adezive de lungimi variabile
Etichetele pot fi îndepărtate și lipite de mai multe ori
Sunt repoziționabile: nu lasă urme după dezlipire
Nu sunt necesare marcaje negre pentru tăierea etichetelor
Ecologice, reciclabile; nu conțin bisfenol
Fără silicon – potrivite pentru capete de printare termice
Fără hârtie irosită
 
Caracteristici Epson TM-L90 Plus LFC:
 
Posibilitatea de a utiliza etichete cu lățimea de 40mm, 58mm și 80mm 
Opțiunile avansate de economisire a hârtiei reduc cantitatea de hârtie utilizată cu până la 30%
Posibilitatea de tipărire a bonurilor în plus față de etichetarea liner-free, astfel încât utilizatorii să poată alege o singură imprimantă pentru funcții multiple
Interfața integrată USB simplifică redistribuirea într-o altă aplicație, dacă este necesar
Buton on/off intuitiv care facilitează utilizarea
 

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie dedicat conectării oamenilor, lucrurilor și informațiilor prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte și precise. Cu o gamă care variază de la imprimante inkjet și sisteme de printing digital, până la proiectoare 3LCD, ochelari smart, sisteme de detectare și roboți industriali, compania se concentrează pe aducerea inovației și pe depășirea așteptărilor clienților în inkjet, comunicații vizuale, wearables și robotică.

 

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul în Japonia, grupul Epson Group este alcătuit din peste 73,000 de angajați aparținând a 91 de companii din întreaga lume, și se mândrește prin contribuția sa adusă comunităților în centrul cărora activează, precum și prin eforturile sale constante de a reduce impactul negativ asupra mediului înconjurător.

www.global.epson.com

 

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., localizat în Amsterdam, este sediul regional pentru Europa, Estul Mijlociu, Rusia și Africa. Având o forță de muncă de 1,700 de angajați, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 s-au înregistrat la 1,577 milioane de Euro. http://www.epson.eu

 

Viziunea ecologică 2050  

http://eco.epson.com/

 

About MAXStick

Headquartered in Lancaster PA, USA, MAXStick liner-free direct thermal label products are produced by MAX International Converters, Inc. under a licensing agreement with MAXStick Products Ltd. MAXStick Products are distributed worldwide by MAX International and affiliated partners. www.maxstick.com