.

Pentru prima dată în România, Facebook va susține o prezentare în cadrul conferinței Ziua Comunicațiilor, pe 25 aprilie la JW Marriott. Dr. Robbert Peper (foto), Head Global Connectivity and Technology Policy, în cadrul Facebook , va vorbi audienței despre ”Policies for an Inclusive Internet”. În mod curent, Robert Pepper gestionează strategia Facebook de dezvotare și adopție a noilor tehnologii, cu precădere la nivel de infrastructură și conectivitate. Anterior intrării în echipa Facebook, Rober Pepper a fost Vice Președinte în cadrul Cisco unde s-a ocupat de politica internațională privind avansul tehnologic în domenii precum broadband, wireless, securitate și confidențialitate etc. Robert Pepper este un vorbitor cunoscut la marile conferințe internaționale din domeniul IT&C.
 
„Suntem foarte mândri să-l avem la ediția 2017 pe reprezentantul Facebook, Dr. Robert Pepper. Facebook este una dintre cele mai admirate companii la nivel global și care influențează major procesul de transofrmare digitală. Social Media a adăugat o dimeniune nouă Internetului și necesită redefinirea regulilor și politicilor publice”, precizează Liliana Balici, Director General ITS Events Management, organizatorul conferinței.
 
Conform unui studiu recent realizat de Facebrands.ro, în România există 9.6 milioane conturi de utilizator și peste 40.000 de pagini. În anul 2016, activitatea pe Facebook a crescut considerabil atât în rândul populației cât și al companiilor românești. Rețeau socială tinde să devină un canal important de comunicare și informare, pentru cele mai diverse domenii de activitate, de la cumpărături la politică.
 
Participarea la coferința Ziua Comunicațiilor este liberă, în baza înregistrării pe site: http://zcom.ro/inregistrare.