.

Lenovo, prin subsidiara sa, Motorola Mobility, a anunțat disponibilitatea smartphone-ului Moto Z2 Force Edition în România. Noul Moto Z2 Force Edition depășește limitele și reușește să îmbine carcasa subțire, construită integral din metal ranforsat cu aluminiu seria 7000 cu tehnologia unică Moto ShatterShield, precum și cu ecranul de 5.5” Quad HD AMOLED rezistent la spargere și crăpare. Moto Z2 Force Edition este disponibil din 12 aprilie la partenerii autorizați Motorola la prețul recomandat de 2.499 lei, TVA inclus.
 
Datorită bateriei cu autonomie pentru întreaga zi și a funcției de încărcare TurboPower, noul smartphone din seria Moto Z promite o mobilitate ridicată. Dispozitivul oferă performanță imbatabilă mulțumită puternicei platforme Qualcomm® Snapdragon™ 835 dar și cea mai înalte viteze posibile pentru serviciul de date datorită funcției Gigabit LTE. Noul Moto Z2 Force Edition este dotat cu un ansamblu dual de camere de 12 MP, una monocromatică și una color ce permit o profunzime autentică a câmpului vizual. Ca și Moto Z2 Play, Moto Z2 Force Edition este echipat cu cele mai noi funcții Moto Experiences.
 
 
De asemenea, Moto Z2 Force Edition este compatibil cu Moto Mods, astfel încât utilizatorul se bucură de o experiență mobilă completă și poate folosi smartphone-ul în noi moduri pentru a interacționa cu cei din jur. Acesta poate deveni instantaneu o cameră 360°, consolă de joc, difuzor stereo puternic, proiector video, poate servi drept acumulator suplimentar și multe altele.
 
Certificat pentru programul Android Enterprise Recommended 
 
Moto Z2 Force Edition este validat pentru Android Enterprise Recommended, un program coordonat de Google, care stabilește un nou standard de excelență pentru dispozitivele și serviciile dedicate companiilor.
 
Programul Android Enterprise Recommended urmărește cele mai bune practici și cerințe comune ale utilizatorilor și este susținut de un proces de testare riguros. În urma acestui proces se asigură că dispozitivele și serviciile vizate îndeplinesc cele mai înalte standarde hardware, de instalare, securitate și standarde pentru experiența utilizatorului, pentru a ajuta organizațiile să gestioneze cu succes cele mai dificile și diverse contexte de business.