.

HyperX, divizie a companiei Kingston, Inc., a lansat în România căștile pentru gaming Cloud Revolver S cu sunet surround plug-and-play Dolby pe 7.1 canale. HyperX a integrat tehnologia Dolby Headphone   într-un nou adaptor USB de rețea, care oferă un sunet realist prin simpla apăsare a unui buton. Spuma cu memorie HyperX Signature și design-ul nou și mai lat al benzii pentru cap sporesc confortul în timpul sesiunilor prelungite de joc. Concepute pentru a fi utilizate de jucătorii profesioniști și echipele de sporturi electronice, noile căști premium sunt prevăzute cu suport multi-platformă, difuzoare de 50mm și un microfon de anulare a zgomotului.
 
Cloud Revolver S continuă tradiția HyperX în ceea ce privește confortul și performanța audio superioară, oferind sunet surround Dolby Headphone realist, prin intermediul unui nou adaptor audio HyperX care este inclus în fiecare set de căști. Sistemul de sunet sorround Dolby Headphone pe 7.1 canale oferă o experiență de gaming imersivă – transpunând jucătorii în mijlocul acțiunii, pentru a le oferi un avantaj în timpul jocului. „Căștile Cloud Revolver S de la HyperX sunt extrem de confortabile, iar sunetul surround plug-and-play Dolby este uluitor”, precizează Gordon Hayward, jucător de baschet All-Star și gamer.  
 
 
Sistemul audio oferit de Cloud Revolver S este prevăzut cu o tehnologie unică pentru difuzoare, care le permite jucătorilor să perceapă sunetele redate în jurul lor la unghiuri și distanțe diferite. Căștile dispun de trei setări pentru egalizatoare prestabilite: amplificare, flat și voce, jucătorii putând opta pentru setarea preferată. Gamerii vor obține un avantaj competitiv în jocurile de tip FPS și mediile 3D, prin auzirea locației adversarilor mai clar și mai precis. 
 
 
„Căștile Cloud Revolver S sunt cele mai bune căști pentru gaming de la HyperX – e suficient să le conectezi și, după un singur click, utilizatorii vor auzi instantaneu calitatea sunetului surround Dolby. Cloud Revolver S asigură echilibrul perfect între performanță audio și confort, oferind utilizatorilor experiența și calitatea sunetului de cinema”, precizează Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology Romania si Bulgaria. 
 
 
Printre caracteristicile suplimentare ale Cloud Revolver S se numără: 
 
Sunet Surround Dolby – Noua placă de sunet USB Plug N Play valorifică sunetul surround Dolby pe 7.1 canale pe PC, PS4™ și PS4 Pro
 
Dezvoltat de gameri – Trei setări pentru egalizatoare prestabilite, volum independent, butoane de oprire a microfonului și LED cu iluminare din spate pentru a verifica rapid modurile active
 
 
Design nou – o bandă pentru cap mai lată, finisaj mat negru și spumă cu memorie HyperX Signature 
 
Performanță premium – nu e necesar un program software sau o casetă audio separată, spre deosebire de modelele de căști concurente
 
Specificații suplimentare HyperX Revolver S:
 
Căști
 
Difuzor: Dinamic, 50mm cu magneți neodim
 
Tip: Circumaural, închis la spate
 
Frecvența de răspuns: 12Hz–28,000 Hz
 
Impedanța: 30 Ω
 
Nivel sunet: 100.5dBSPL/mW la 1kHz
 
T.H.D.: < 2%
 
Puterea de intrare: 30mW, maxim 500mW
 
Greutate: 360g
 
Greutate cu microfon: 376g
 
Lungime cablu:
                
Căști: 1m
                
Audio Control Box: 2.2m
               
Cablu de extensie PC: 2m
 
Conexiune:
                
Căști: 3.5mm plug (4 poli)
                
Audio Control Box: USB
                
Cablu de extensie PC: 3.5mm intrări stereo și microfon
 
Microfon
 
Element: Microfon cu condensator dielectric
 
Model polar: Bi-direcțional, funcție de anulare a zgomotului
 
Frecvența de răspuns: 50Hz-18,000 Hz
 
Sensibilitate: -44dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)
 
 

Disponibilitate

Căștile Cloud Revolver S (preț recomandat de vânzare 719 lei) vor fi disponibile din 13 martie 2017, prin intermediul rețelei de magazine partenere HyperX. Căștile Cloud Revolver S includ o garanție de doi ani și suportul și serviciile pentru clienți oferite de HyperX. Căștile Cloud Revolver S au fost prezentate recent în finala competiției Intel Extreme Masters World din Katowice, Polonia.

 

Despre HyperX

HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR4 și DDR3, unități SSD, memorii de tip USB Flash și accesorii pentru gaming. Cu un target format din gameri, entuziaști de tehnologie si pasionați de overclocking, HyperX este recunoscută în toată lumea pentru calitate, performanță și inovație. HyperX este dedicată susținerii fenomenului de eSports, sponsorizând peste 20 de echipe la nivel global și susținând ca sponsor principal Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom și PAX.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați pagina HyperX.

 

Informații despre HyperX sunt disponibile pe:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstonhyperx

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity

Twitter:    http://twitter.com/hyperx

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/164609?trk=tyah

Google+: https://plus.google.com/u/0/+kingston/posts

 

Despre HyperX

HyperX® este o divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial în produse de memorie. Înființat în 2002, divizia HyperX are sediul în Fountain Valley, California, USA.

 http://www.hyperxgaming.com/