.

Panasonic anunţă lansarea noilor modele din seria de microsisteme HC, continuând astfel procesul de consolidare a poziţiei sale de lider de piaţă în domeniul microsistemelor Hi-Fi în Europa. SC-HC2020, oferind Google Chromecast încorporat, precum şi celelalte modele (SC-HC300 şi SC-HC200), se prezintă într-un design compact, în armonie cu orice încăpere elegantă, oferind o calitate superioară a sunetului în ciuda dimensiunilor reduse.
 
Conectaţi mai multe surse de muzică prin Google Chromecast
 
Cu Google Chromecast încorporat, SC-HC2020 vă permite să vă bucuraţi nu doar de de muzica de pe CD şi radio, ci vă oferă în plus acces la o varietate incredibilă de surse de muzică prin intermediul aplicaţiilor, inclusiv Spotify, Google Play Music, TuneIn Radio şi Deezer. Redaţi cu uşurinţă programul muzical dorit sau podcast-ul preferat de pe un smartphone sau alt terminal mobil. Calitatea excepţională a sunetului este redată la nivelul dorit de artişti, deoarece Chromcast redă direct de pe cloud şi este compatibil cu surse audio de înaltă rezoluţie. 
 
 
Funcţia de sincronizare în încăperi multiple vă permite să ascultaţi aceeaşi melodie simultan în mai multe camere din locuinţă, cu ajutorul difuzoarelor compatibile plasate în încăperi diferite. De asemenea, cu SC-HC2020 puteţi utiliza telefonul simultan cu redarea muzicii. Răspundeţi la telefon sau trimiteţi mesaje fără a întrerupe muzica din difuzoare şi fără a vă consuma excesiv bateria. 
 
Opţiune pentru compatibilitate de comandă vocală
 
Folosit împreună cu o boxă compatibilă Google Assistant, SC-HC2020 poate fi operat prin comandă vocală prin cuplarea cu SC-GA10, boxa wireless de la Panasonic, care a fost lansată cu succes la IFA 2017 şi care este disponibilă în Europa de la începutul acestui an. Folosiți comenzi vocale simple prin intermediul microfonului încorporat în SC-GA10 pentru a activa serviciile de redare precum Google Play Music şi Spotify sau pentru a asculta podcasturi de pe SC-HC2020.
 
Sunet impresionant cu un design compact
 
Modul de poziționare pe perete al SC-HC2020 optimizează sunetul atunci când sistemul este montat pe un zid. Când difuzorul este montat pe un perete, există mai puţine obstacole care să genereze reverberaţii datorită poziţiei ridicate a boxelor. Astfel se obţine un sunet mai bogat, cu rezonanță mai puternică din spatele peretelui. În modul montat pe perete se optimizează sunetul prin procesare digitală a semnalului şi setări de egalizare adecvate, măsurate special pentru a oferi eficient un sunet care umple camera cu o rezonanţă optimă.
 
Difuzoarele full-range de 8 cm încorporate în designul simplu şi compact al SC-HC2020 oferă o experienţă muzicală fantastică şi un sunet Hi-Fi natural, cu o rezonanţă excepţională. În plus, încorporarea portului Twisted Acoustic unic al Panasonic - care amplifică rezonanţa pentru a produce sunete bas robuste - creează efecte impresionante pentru un difuzor atât de compact. Sunetul pur, fără distorsiuni este reprodus de la SC-HC300 şi SC-HC200 prin difuzoarele full-range de 8 cm, ambele furnizate într-un design foarte suplu. 
 
Designul simplu, compact care se regăseşte la toate modelele microsistemelor din seria HC (SC-HC2020, SC-HC300 şi SC-HC200) se adaptează designului oricarei încăperi şi se contopește perfect cu stilul dumneavoastră de viaţă, oferindu-vă cea mai bună experienţă Hi-Fi din piaţă.
 
Conectivitatea Bluetooth este cheia 
 
Cu SC-HC300 şi SC-HC200, sunetul poate fi redat de pe CD, radio dar şi de pe alte surse via Bluetooth. În plus, SC-HC300 este echipat cu funcţia AUX-IN Auto Play, ceea ce vă oferă posibilitatea de a asculta muzică prin conectarea diverselor surse audio. Conectaţi pur şi simplu un echipament audio existent sau un dispozitiv de streaming precum Chromecast Audio, la AUX-IN. Chiar dacă SC-HC300 este oprit, semnalul de sunet este recunoscut, sistemul va fi pornit automat iar muzica va fi redată de pe terminalul AUX.
 
SC-HC300 şi SC-HC200 permit oricui să se bucure de ascultarea unor genuri muzicale variate la o calitate excepţională a sunetului, de funcţii de conectivitate remarcabile, fiind o alegere excelentă pentru cei ce-şi doresc un model de bază.
 
 
Specificaţiile microsistemelor din seria HC:
 
Caracteristici principale SC-HC2020
 
Sunet de înaltă calitate
 
Putere 40 W (RMS)
Amplificator LincsD de generaţia a 3-a
2 difuzoare full range de 8 cm
2 porturi Twisted Acoustic
D. Bass
Mod montare pe perete
Bluetooth Re-Master
 
Caracteristici inteligente
 
Chromecast încorporat
Conectivitate Bluetooth şi Wi-Fi
5 butoane de presetare
FM Radio / DAB+
RDS
Panasonic Music Control App (iOS / Android)
 
Design
 
Posibilitate de montare pe perete
Plasă textilă
Design suplu şi elegant
 
Caracteristici principale SC-HC300
 
Sunet de înaltă calitate
 
Putere 20W (RMS)
Amplificator digital cu 2 canale (amplificator LincsD)
2 difuzoare full range de 8 cm
Magnet puternic
D. Bass
Mod sunet surround
Bluetooth Re-Master
 
Caracteristici inteligente
 
Conexiune Bluetooth
FM Radio / DAB+ (doar SC-HC302)
RDS
AUX-IN Auto Play
 
Design
 
Posibilitate de montare pe perete
Plasă perforată
Design suplu şi elegant
 
Caracteristici principale SC-HC200
 
Sunet de înaltă calitate
 
Putere 20W (RMS)
2difuzoare full range de 8 cm
D. Bass
Mod sunet surround
Bluetooth Re-Master
 
Caracteristici inteligente
 
Conexiune Bluetooth
FM Radio
RDS
 
Design
 
Design suplu şi compact