.

SKIN, unic importator Nikon in Romania anunță noul aparat foto DSLR Nikon D7500, conceput pentru a extinde posibilitățile creative ale fotografilor care își urmează pasiunea. Puternic și agil, Nikon D7500 oferă aceeași calitate a imaginii precum Nikon D500 – DSLR-ul de top în format DX de la Nikon – și o funcționare care face față celor mai dificile condiții de fotografiere. 
 
Dispunând de o puternică tehnologie imagistică într-un corp pregătit pentru călătorie, D7500 este ideal pentru fotografii care caută în permanență cele mai bune imagini posibile. La fel ca la Nikon D500, senzorul CMOS în format DX de 20,9 MP al modelului D7500 oferă un interval ISO care se extinde până la o valoare echivalentă cu ISO 1.640.000. Procesorul integrat EXPEED 5 de la Nikon oferă o procesare mai rapidă a imaginilor, iar senzorul RGB de 180.000 de pixeli permite o precizie îmbunătățită a măsurării. Sistemul AF cu 51 de puncte și o sensibilitate până la valoarea de -3 EV, va permite să urmăriți, fixați și mențineți focalizarea pe subiecte, chiar și la lumina lunii. Sistemul de măsurare evaluativă a zonelor luminoase acordă prioritate celor mai deschise elemente din cadru, contribuind la evitarea imaginilor cu zone complet albe. Vizorul optic cu pentaprisma oferă o acoperire a cadrului de aproximativ 100%.
 
 
Videografii pot inregistra filme 4K/UHD la 30p sau video Full HD la cadente de cadre de pana la 50p/60p, in secvente cursive, expuse corespunzator, in format DX complet, iar functia de reducere electronica a vibratiilor oferita de Nikon, incorporata in aparatul foto, contracareaza efectele miscarilor nedorite ale utilizarii din mana. 
 
Printre imbunatatirile ergonomice se numara noul monitor cu inclinare de 8 cm (3,2 inchi), cu operare pe ecranul tactil, si un maner adanc, pentru o priza stabila si foarte confortabila. In plus, acesta este primul DSLR de la Nikon care dispune de un blit incorporat compatibil cu sistemul de iluminare avansata fara fir cu radiocomanda. Cu Nikon D7500 inregistrati 50 de imagini NEF (RAW) sau 100 de imagini mari JPEG Fine, intr-o singura serie de mare viteza, la cadente de 8 fps cu urmarire AF/AE completa. Sistemul Picture Control din aparatul foto dispune de opt comenzi, inclusiv de noua optiune Picture Control Automat, care optimizeaza culorile, contrastul si luminozitatea in functie de scena. 
 
Corpul aparatului foto cantareste doar 640g si este etansat impotriva intemperiilor. Nikon D7500 este compatibil cu dispozitive Speedlight, cu microfonul stereo ME-1 si cu microfonul fara fir ME-W1 de la Nikon. 
 
Nikon D7500 va fi disponibil in Romania la inceputul lunii iulie 2017. 
 
Functionalitatile Bluetooth si Wi-Fi ale aparatului foto sunt disponibile numai cand  se utilizeaza SnapBridge. Aplicatia SnapBridge de la Nikon trebuie instalata pe un dispozitiv inteligent compatibil, inainte de a putea utiliza SnapBridge cu aparatul foto.
 
 
Despre Nikon
 
Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de 100 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat in 1948. Nikon s-a impus pe piata de-a lungul timpului prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.
 
 
Despre SKIN
 
SKIN este o companie de distributie pe piata CE si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri, electroshop-uri si magazine online din Romania. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este unicul importator si distribuitor Nikon in Romania.