.

Canon Europe vă prezintă un portofoliu de ultimă generaţie de proiectoare LCOS care beneficiază de un design regândit, cu luminozitate crescută şi rezoluţie WUXGA. Modelele Canon XEED WUX5800Z, XEED WUX6700 şi XEED WUX5800, cu lampă şi modele Canon XEED WUX5800Z, XEED WUX5800Z şi XEED WUX6600Z, cu laser, sunt modele cu luminozitate mare şi cu rezoluţie mare create pentru Integratorii de Sisteme (IS). Compatibile cu şase obiective cu motor, inclusiv cu noul obiectiv RS-SL06UW cu rezoluţie foarte mare şi cu grad foarte redus de distorsiune – aceste proiectoare oferă versatilitate la instalarea în spaţii compacte sau în săli foarte mari.
 
Luminozitate intensă incredibilă şi culori extraordinare 
 
Proiectoarele inovatoare Canon cu lampă vor fi disponibile în variantele de 5.800, 6.700 şi 7.500 de lumeni, iar modelele cu laser vor veni în variante de 5.800, 6.600 şi 7.000 de lumeni. Toate modelele oferă proiecţie la luminozitate puternică datorită unui sistem optic nou creat, AISYS 4.2 ce beneficiază de un ansamblu optic îmbunătăţit şi de tehnologie LCOS cu panou reflectant. Panourile LCOS de înaltă calitate conferă un raport mare de deschidere, fără spaţii între pixeli. Acest lucru asigură obţinerea unei imagini clare, detaliate, fără producerea unui „efect de grilă“, care poate apărea atunci când folosiţi proiectoare LCD tradiţionale. Nici măcar instalaţiile mari, personalizate, precum cele întâlnite la muzee şi evenimente, nu prezintă probleme când este vorba de proiectare de înaltă calitate, datorită încorporării celor mai noi sisteme optice şi interfeţe. 
 
 
Modelele XEED WUX7500, XEED WUX6700 şi XEED WUX5800 au un raport de contrast nativ de 2000:1, în timp ce modelele XEED WUX7000Z, XEED WUX5800Z şi XEED WUX6600Z beneficiază de un raport de contrast nativ de 4000:1, plus contrast dinamic 20.000. Acestea, împreună cu acoperirea spectrului de culori RGB, îmbunătăţesc imaginea şi conferă culori mai intense şi nuanţe de negru mai puternice.
 
Deoarece precizia este foarte importantă, toate modelele sunt dotate cu un procesor foarte puternic, ce poate realiza procesare de înaltă calitate a imaginilor pentru a oferi claritate maximă. Un exemplu excelent este afişarea unei imagini de radiologie în domeniul educaţiei medicale, prin intermediul modului de simulare Imagistică şi Comunicare Digitală în Medicină (DICOM) , care respectă standardul DICOM 14 referitor la educaţia medicală prin afişarea imaginilor. 
 
Instalare şi utilizare simple
 
Design-ul noului proiector este robust şi durabil, oferind funcţii de top pentru clasa sa. Modelele cu laser beneficiază de cele mai mici şi uşoare şasiuri Canon de pe piaţă. Acest lucru oferă noi posibilităţi în ceea ce priveşte proiectarea, facilitând o instalare mai uşoară în spaţii compacte şi dificile. Dacă un spaţiu dificil presupune poziţionarea proiectorului în afara axei sale pe ecran, corecţia trapezoidală în patru colţuri va corecta geometria imaginii pentru menţinerea unei alinieri perfecte. 
 
Pentru a facilita o instalare şi mai uşoară, posibilitatea de deplasare a obiectivului permite ajustarea imaginii fără a fi nevoie să înclinaţi sau să repoziţionaţi proiectorul. În plus, atunci când aveţi nevoie de mai multe proiectoare pentru o expoziţie, tehnologia de combinare a marginilor permite afişarea imaginilor din mai multe proiectoare, garantând poziţionarea corectă a pixelilor şi claritatea. Nivelul mai înalt de rezistenţă la căldură este o dovadă că proiectoarele au fost proiectate să reziste, fiind perfecte pentru instalaţiile de durată precum expoziţiile la muzeu sau pentru utilizare în domeniul educaţiei. 
 
De asemenea, proiectoarele sunt prevăzute cu un ceas în timp real ce permite activarea operaţiunilor programate la un anumit moment, săptămânal sau zilnic. În plus, aveţi cinci opţiuni suplimentare de selectare a datei pentru programe presetate şi toate aceste funcţii reprezintă o opţiune extraordinară pentru panourile digitale.  
 
Semnalele video, audio şi de comandă pot fi transmise către proiectoare de la distanţe mai mari printr-un singur cablu CAT6, datorită HDBaseT - un standard pentru transmiterea la distanţă. Flexibilitatea interfeţelor digitale este obţinută cu ajutorul intrărilor DVI, HDMI şi DP, crescând compatibilitatea cu o gamă variată de surse video digitale sau calculator. De exemplu, conferinţele video pot fi realizate cu ajutorul funcţiei integrate cadru cu cadru. Această funcţie permite conectarea unei surse digitale la intrarea DVI şi a altei surse la intrarea HDMI, fiind apoi proiectate perfect pe ecran. 
 
Noul obiectiv RS-SL06UW cu rezoluţie foarte mare şi cu un nivel foarte redus de distorsiune se alătură unei linii de şase obiective cu motor disponibile pentru noile modele de proiectoare. De la zoom ultra-wide la zoom ultra-lung, aceste obiective oferă o gamă flexibilă de opţiuni de instalare. 
 
Proiectorul RS-SL06UW are un raport de proiecţie redus, de 0,54:1 şi o capacitate de deplasare a obiectivului de -15/+75%, însă este capabil să menţină o geometrie perfectă. Pentru proiectare pe suprafeţe curbate, funcţia de focalizare marginală a obiectivului menţine focalizarea clară pe toată suprafaţa, în timp ce profunzimea câmpului susţine focalizarea chiar şi pe suprafeţe cu forme inedite. 
 
Fiecare obiectiv asigură o claritate deosebită pe întreg intervalul de zoom, cu pierderi minime de luminozitate, în timp ce microcalculatorul integrat asigură funcţionarea perfectă a proiectorului. De asemenea, obiectivele pot fi schimbate sau înlocuite foarte uşor, datorită unui mâner axial special conceput.
 
Proiectoarele oferă o serie de funcţii care facilitează întreţinerea uşoară, de exemplu prin oferirea accesului facil la componentele care pot fi înlocuite. Lampa proiectoarelor XEED WUX7500, XEED WUX6700 şi XEED WUX5800 poate fi accesată prin partea din spate a carcasei, facilitând înlocuirea acesteia fără a fi nevoie de demontarea proiectorului, iar filtrul de aer poate fi accesat foarte uşor fără a fi nevoie să folosiţi unelte speciale. 
 
Lumina laser din modelele XEED WUX7000Z, XEED WUX5800Z şi XEED WUX6600Z nu necesită răcire, precum lămpile şi oferă mai multă versatilitate la amplasarea acestora. Aceasta include instalarea în orice poziţie şi proiectarea în modul portret, ideal pentru panouri digitale. 
 
Costuri şi consum energetic reduse 
 
Pentru nişte proiectoare extrem de luminoase, aceste modele folosesc mai puţină energie decât alte produse din clasa lor - doar 0,073 waţi per lumen atunci când sunt active şi doar 0,3 waţi atunci când sunt în standby. Butonul ECO dedicat asigură cel mai eficient consum de energie pentru clasa lui în timpul funcţionării şi în timpul standby şi ajută la reducerea costurilor de operare. 
 
Toate aceste funcţii împreună oferă proiectoare uimitoare care pot fi folosite de către instituţiile de învăţământ cu buget foarte strict. De asemenea, proiectoarele cu laser oferă şi surse de lumină cu diodă cu laser albastru şi fosfor galben, ceea ce reduce frecvenţa de schimbare a lămpilor, contribuind din nou la reducerea costurilor de deţinere, deoarece aceste proiectoare asigură o utilizare de 20.000 de ore fără a fi nevoie de întreţinere. 
 
Funcţiile Wi-Fi permit gestionarea şi controlul proiectoarelor prin intermediul dispozitivelor iOS folosind noua aplicaţie Canon Projector Service Tool. Acest nivel de control era posibil înainte doar prin reţele LAN cu fir, dar noua aplicaţie îi ajută pe utilizatori să economisească timp prin implementarea unei funcţii de control şi de raportare a erorilor şi de setare a rezoluţiei. Datorită unei autonomii mai mari, utilizatorii pot rezolva singuri problemele apărute, reducându-se astfel nevoia suportului pentru întreţinere. 
 
Caracteristici principale ale proiectoarelor XEED WUX7500, XEED WUX6700 şi XEED WUX5800:
 
Luminozitate intensă pe întregul interval de zoom 
 
Calitate superioară a imaginii 
 
Garanţie de 3 ani cu înlocuirea lămpii 
 
Şase opţiuni de obiective cu motor, uşor de montat 
 
Conectivitate multiplă
 
Simplu de instalat şi uşor de întreţinut 
 
Caracteristici principale ale proiectoarelor XEED WUX7000Z, XEED WUX5800Z and XEED WUX6600Z:
 
Costuri reduse de deţinere
 
Garanţie de 5 ani
 
Calitate superioară a imaginii
 
Luminozitate intensă pe întregul interval de zoom
 
Şase opţiuni de obiective cu motor, uşor de montat
 
Simplu de instalat şi uşor de întreţinut 
 
Caracteristici principale RS-SL06UW:
 
Rezoluţie foarte înaltă
 
Distorsiune foarte mică
 
Raport de proiecţie scurt de 0,54:1 
 
Capacitate mare de deplasare a obiectivului de -15/+75%
 
Funcţie de focalizare marginală pentru claritate