.

Samsung Electronics Co., Ltd a lansat noul Samsung Gear 360, ce dispune de o rezoluție 4k și o camera 360, cu un design inovator ce facilitează utilizarea. Având specificații dedicate conținutului de înaltă calitate, Gear 360 este ușor și compact, oferind un ecosistem Samsung VR extins. ”Utilizatorii folosesc video-urile pentru a împărtăși experiențele, așadar, ne dorim să oferim produse accesibile și inovative pentru a facilita crearea și distribuirea de conținut”, precizează Younghee Lee, vicepreședinte executiv of Global Marketing Wearable Business, Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics. ”Noua cameră îmbunătățită Gear 360 va continua să extindă orizonturile experiențelor împărtășite de către utilizatori.”
 
Specificații îmbunătățite pentru crearea de conținut 360 de calitate superioară
 
Gear 360 oferă pentru prima oară înregistrare video 4K, ce permite crearea de conținut digital realist și captivant. Camera are senzori de imagine de 8.4 MP și Bright Lens F2.2 pe ambele lentile dual fisheye. Cu ajutorul acestora, camera Gear360 poate realiza fotografii la rezoluție înaltă.
 
 
Noua cameră 360 integrează tehnologii inovatoare Samsung și oferă posibilitatea de a edita, viziona și distribui conținut. Utilizatorii pot crea conținut video 360 sau fotografii și pot accesa modalități diferite de vizualizare, instrumente de editare și efecte sau filtre diferite, pentru a crea conținut personalizat. De asemenea, există posibilitatea de a converti clipurile video 360 într-un format ușor de distribuit.
 
 
360 Social Live Broadcast
 
Noul Gear 360 introduce distribuirea de conținut în timp real. Atunci când camera Gear 360 este conectată la un calculator sau la un smartphone compatibil, permite distribuirea de conținut pe platforme precum Facebook, Youtube sau Samsung VR și a celor mai inedite experiente, la o calitate superioară, prin intermediul live broadcasting-ului. 
 
Compatibilitate extinsă pentru mai multe experiențe 360
 
Gear 360 este compatibil cu o serie variată de accesorii și suporturi terțe. Cea mai nouă versiune a camerei Gear 360 este compatibilă cu dispozitivele flaghsip Samsung, inclusiv cu cele mai noi produse Samsung, Galaxy S8 și Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy A5 (2017) și Galaxy A7 (2017). Camera oferă compatibilitate și cu dispozitivele iOS, precum iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus și iPhone SE, cât și cu calculatoarele Windows sau Mac.
 
 
Camera Gear 360 va fi disponibilă în România începând cu luna iunie. 
 
 
 
 
 
 
Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
 
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea, a semiconductorilor și a soluțiilor LED.
 
news.samsung.com