.

ADATA Technology a lansat SSD-ul extern SD600 care utilizează tehnologia ultra-performantă 3D TLC NAND, oferind două variante cu capacitate de 256GB și respectiv 512GB. Drive-ul atinge viteze de 440MB/s la citire și de 430MB/s la scriere, depășind cu ușurință HDD-urile externe. Produsul cântărește doar 90g, pentru a oferi portabilitate convenabilă și funcționează fără drivere, cu Windows PC, Xbox One, PS4 și Android. SD600 este disponibil în două variante de culoare: negru complet și roșu-negru, fiind realizat din materiale rezistente la impact, pentru un design sportiv, potrivit stilurilor active de viață.
 
Extinderea spațiului extern de stocare în scopul optimizării performanței
 
Cu o alură atletică, SD600 oferă o viteză de 440MB/s la citire și de 430MB/s la scriere. Chiar și în cele mai bune circumstanțe, hard disk-urile mecanice interne sau externe nu pot spera să se apropie de aceste performanțe. De aproximativ patru ori mai rapid decât unitățile HDD, noul SD600 scurtează timpii de încărcare, lucru care duce la jocuri și aplicații mai fluide, ori de câte ori este nevoie de un streaming rapid.
 
Arhitectură de nouă generație
 
Noul SD600 este echipat cu tehnologie 3D TLC NAND Flash. ADATA și industria în ansamblu utilizează memorie de tip 3D, deoarece oferă densitate, fiabilitate și longevitate crescută, comparativ cu memoria 2D. SD600 va fi disponibil în două variante, cu capacități de 256GB și de 512GB.
 
Pentru sprint și maraton 
 
Datorită integrării DRAM cache și a SLC cache, SD600 nu încetinește și nici nu se blochează atunci când se confruntă cu sarcini grele sau cu fișiere de dimensiuni mari. Cache-ul SLC prezintă un interes deosebit, permițând ca o parte a capacității drive-ului să funcționeze în modul pSLC (pseudo single-level cell), lucru extrem de util pentru manipularea operațiunilor cu prioritate ridicată.
 
Portabilitate și compatibilitate generoasă
 
Noul SSD SD600 cântărește doar 90g, mai puțin de jumătate din greutatea celui mai ușor hard disk extern. Utilizatorii îl pot purta cu ușurință oriunde și îl pot ține în buzunar sau în rucsac, fără a simți vreun inconvenient. Conectarea la dispozitive prin USB 3.1 se realizează fără efort, SD600 fiind complet compatibil cu desktop-uri și laptop-uri cu Windows, Xbox One, PS4 și Android. Este realizat din materiale rezistente la impact, pentru a adăuga un nivel suplimentar de protecție în caz de cădere sau șocuri, frecvent întâlnite într-un stil de viață activ.
 
 
Despre ADATA
 
ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB din lume, oferă soluții complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile. 
 
Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams încorporează valorile brand-ului ADATA și rolul produselor inovative de stocare în căutarea de idei universal prețuite.