.

Trimiterea de Facturi, Notificari, Documente Business sau Personale, Carti Postale prin Posta nu a fost niciodata mai simpla! OficiulPostal.ro face aceste lucruri Online, Rapid si Eficient.

Traditional, pentru a trimite un Plic prin Posta trebuie sa:

- scrieti continutul;

- printati;

- introduceti in plic foile de hartie;

- lipiti timbrele;

- mergeti la cel mai apropiat Oficiu Postal, pentru Expediere.

Din 5 ianuarie, procesul de Trimitere a Scrisorilor prin Posta a fost revolutionat, deoarece nu mai trebuie sa faceti decat 2 lucruri pentru a trimite documente prin Posta:

1. sa va creati un cont pe www.oficiulpostal.ro;

2. sa creati sau/si sa incarcati documentele ce trebuie trimise.

Restul pasilor de efectuat pentru Expedierea Scrisorilor se fac automat, prin intermediul serviciului.

Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie sa mergeti la Posta pentru Expedierea Plicurilor si sa asteptati la cozi interminabile pentru a cumpara Timbre si Plicuri.

OficiulPostal.ro este solutia ideala pentru a trimite orice tip de documente catre partenerii dumneavoastra, cum ar fi: facturi, notificari, alte documente de afaceri si personale, Carti Postale.

OficiulPostal.ro - Primul Serviciul Online din Romania ce trimite Scrisori prin Posta, direct de pe Internet!

Nexus Electronics este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de sisteme de monitorizare prin GPS a flotelor de vehicule din Romania, prin serviciul Nexus GPS Tracking (www.gpstracking.ro).

Compania este dedicata pe crearea de servicii online, concentrate pe reducerea costuri. Cel mai nou produs al companiei este serviciul de trimitere Scrisori prin Posta, direct de pe Internet - OficiulPostal.ro (www.oficiulpostal.ro).