.

Allview a anunțat 7 mai parteneriatul cu Digi Mobil pentru promoția “Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromotie”. Noul telefon Allview X2 Soul PRO va fi disponibil la contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim, pe o perioadă de 24 de luni la prețul de 1699 lei (TVA inclus) cu plata integrală sau în 12 rate lunare, fară dobândă. “Plăcut la atingere și la privire, X2 Soul PRO va surprinde atât prin performanțe înalte, cât și prin funcțiile sale, dintre care unele unice. Acest smartphone menține designul spectaculos al gamei Soul și se diferențiază prin frame-ul cu linii cromate și o arhitectură unică. Rezistența sporită la arcuire este datorată frame-ului în formă de U, construită cu ajutorul tehnologiei CNC. Într-un design elegant am pus la dispoziția clientului cele mai noi  inovații din domeniu care vor surprinde și vor inspira, menit celor care nu fac compromisuri. X2 Soul PRO vine în întâmpinarea nevoilor clientului cu beneficii, atât în plan personal cât și profesional.”, precizează Lucian Peticilă, Managerul General al companiei.

In plus, clientii care se aboneaza ȋn perioada 07 – 10 mai 2015 si achizitioneaza un telefon Allview X2 Soul PRO, vor beneficia de un discount de 100% la orice abonament Digi Mobil contractat, pe o perioada de 6 luni.

Comenzile se fac ȋncepȃnd de astazi, ȋn magazinele proprii RCS & RDS, ȋn ContulMeuDigi.ro, pe www.rcs-rds.ro si telefonic, la numarul 031 400 4414 pentru Bucuresti, iar pentru alte localitati, apelȃnd 03xx 400 414, unde xx reprezinta prefixul judetului.

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse ȋntre 2 euro si 10 euro, TVA inclusa si, ȋn functie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate ȋn orice retea nationala si ȋn retele internationale, internet mobil nelimitat ȋn reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date ȋn roaming national, pe care clienti ȋi pot utiliza gratuit.

Device-ul pastreaza trendul in materie de design al gamei SOUL si se remarca prin caracteristici performante, precum procesorul Octa Core pe 64-bit, sistemul de operare Android™ 5.0, Lollipop®, display-ul de 5,2” Full HD si camerele de 13MP si 8MP. Dintre functiile multiple de care dispune telefonul, functia Chameleon este un tool nou si interactiv. Aceasta va transforma device-ul ȋntr-unul nou de fiecare data, astfel interactiunea cu smartphone-ul devine mai placuta si mai familiara.

“RCS & RDS si-a obisnuit deja clientii cu oferte avantajoase si suntem hotarȃti sa mentinem aceasta strategie si pe viitor. Lansarea noului telefon X2 Soul PRO ȋn oferta Digi Mobil, vine ca un raspuns firesc la cerintele utilizatorilor nostri care ȋsi doresc atȃt echipamente performante, de ultima generatie,  cȃt si servicii de comunicatii de calitate, la cele mai avantajoase preturi. Pe langa aceste beneficii, le oferim clientilor Digi Mobil acces gratuit la continutul video disponibil prin aplicatia Digi Online, unde pot urmari ȋn timp real programele lor preferate, oriunde si oricȃnd pe teritoriul Romaniei. De asemenea, meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii se vad ȋn direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aceleiasi aplicatii.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

X2 Soul PRO dispune de un sistem perfect de raciere. Cele 8 zone de racire contribuie la reducerea consumului energetic al telefonului. Consumul redus de energie se datoreaza si display-ului cu tehnologie ACL (Automatic Current Limit), procesorului realizat prin tehnologia 28nm HPM (high-performance mobile) si senzorului Freescale. Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecventa de 700MHz reda elementele grafice la o calitate uimitoare. Smartphone-ul ofera doua porturi pentru SIM si conectivitate 4G, functionand in standardele LTE FDD si TDD.

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In  2010, Allview a fost prima companie romaneasca a care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia si Bosnia-Herzegovina. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romȃnia ȋn furnizarea serviciilor de internet si de retransmisie programe de televiziune, dar si unul dintre furnizorii principali  de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si servicii  de continut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania ȋn format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzic