.

Pe 20 iunie, la Bruxelles, BEREC va organiza o sesiune publică de diseminare a principalelor concluzii ale celei de-a 35-a reuniuni plenare a Organismului, desfășurată în perioada 13-15 iunie la Gdańsk-Sopot, în Polonia. Cu această ocazie, președintele BEREC, Johannes Gungl, va prezenta trei mari teme și va răspunde întrebărilor celor prezenți cu privire la acestea:
 
  • 5G și comunicațiile mobile: Poziția comună privind monitorizarea acoperirii rețelelor mobile (cu accent pe consultarea publică) și Raportul privind utilizarea în partaj a infrastructurii;
  •  
  • Analize economice și de piață: Raportul privind fuziunile și achizițiile;
  •  
  • Rețele de generație viitoare: Raport privind produsele de acces Nivel 2 (Layer 2) pe piața de gros – cu excepția liniilor închiriate furnizate prin Ethernet pe Piața 4.
 
Ședința BEREC este deschisă publicului, accesul fiind condiționat doar de înregistrarea prealabilă a participanților. Termenul limită pentru înregistrare este 17 iunie 2018.
 
 
Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina de internet a BEREC, astfel că toate persoanele interesate vor putea urmări în timp real ședința și vor putea transmite comentarii sau întrebări vorbitorilor prin intermediul contului de Twitter oficial al BEREC, folosind #BERECpublic sau prin e-mail la adresa press@berec.europa.eu