.

HTC One M10, telefonul despre care se spune că va fi cel  mai puternic din lume și a cărui lansare oficială va avea loc pe 12 aprilie, poate fi deja precomandat prin intermediul QuickMobile.ro, care îl include în ofertă în avanpremieră pe piața locală. HTC One M10 poate fi precomandat în România din 29 martie, urmând ca, după 12 aprilie, data la care va fi anunțat la nivel mondial, să înceapă livrările.
 
 
”Suntem prezenți la toate târgurile de profil din lume, în scopul de a aduce primii pe piața locală produse de top, pentru care există o cerere foarte mare. Știm că utilizatorii din România sunt pasionați de noile tehnologii și în același timp se adaptează ușor și rapid la tot ce este nou în acest sens. HTC One M10 va fi cu siguranță o vedetă, având în vedere că se preconizează a fi unul dintre cele mai puternice telefoane la ora actuală”, precizează Tudor Țiboc, General Manager, QuickMobile.
 
În ceea ce privește hardware-ul telefonului, One M10 va integra un chipset Snapdragon 820 şi 4 GB memorie RAM, ceea ce îl va propulsa în topul celor mai performante smartphone-uri din lume.
 
Disponibil în culorile argintiu, auriu și gri, noul vârf de gamă al HTC are un preț de 3.299 lei și va veni în varianta de 32 GB memorie internă.