.

Revolut, unicornul fintech care și-a propus să elimine granițele fizice, precum și taxele și comisioanele ascunse percepute de bănci, ajunge la 50,000 de utilizatori în România la două luni după deschiderea unui birou local. Pentru a sărbători această realizare, Revolut va organiza un turneu prin țară pentru a cunoaște comunitățile locale din București, Brașov, Constanța, Iași și Timișoara, orașele cu numărul cel mai mare de utilizatori activi. Participarea la evenimente este gratuită, iar persoanele care își doresc să cunoască echipa, să afle noutăți legate de produs sau să se alăture revoluției fintech sunt invitate să își rezerve locul gratuit aici.
 
“Peste 50.000 de români au încredere în Revolut și folosesc serviciul nostru pentru a-și gestiona mai bine banii. Revolut este contul lor de zi cu zi, singura alternativă bancară digitală potrivită pentru stilul lor de viață global, care elimină taxele ascunse și comisioanele la cursul de schimb valutar. Am dublat numărul de utilizatori din România în ultimele două luni și nu am fi putut să creștem atât de repede fără sprijinul și implicarea activă a comunității. În semn de mulțumire, vrem să cunoaștem personal cei mai activi utilizatori Revolut în cadrul turneului #RevRally pe care îl organizăm în parteneriat cu Fintech Camp. Vrem să le mulțumim pe această cale comunităților locale care ne susțin în organizarea evenimentului, precum și Fab Lab Iași, CoWork Timișoara, Hotel Kronwell Brașov, Hotel IBIS Constanța și TechHub Bucharest, care ne vor găzdui evenimentele”, precizează Irina Scarlat, Country Manager Revolut România.
 
Meetup-urile #RevRally sunt evenimentele de comunitate organizate de Revolut care aduc împreună utilizatori activi, persoane pasionate de fintech, lideri ai comunităților locale și media. Participanții la evenimente vor cunoaște echipa locală, vor afla povestea Revolut,  strategia companiei pe piața locală și noutăți legate de produs și vor avea ocazia să ofere feedback și să pună întrebări. Turneul #RevRally va avea loc în perioada 12 iulie - 9 august 2018 și este organizat în parteneriat cu Fintech Camp.
 
În cadrul turneului #RevRally din această vară vor fi organizate următoarele evenimente:
 
#RevRally Iași: joi, 19 iulie @ Fab Lab Iași;
 
#RevRally Timișoara: marți, 24 iulie @ CoWork Timișoara;
 
#RevRally Brașov: joi, 26 iulie @ Hotel Kronwell Brașov;
 
#RevRally Constanța: marți, 7 august @ Hotel IBIS Constanța;
 
#RevRally Bucharest 3.0: joi, 9 august @ TechHub Bucharest.
 
 
Revolut în România, 2 luni mai târziu
 
Revolut a depășit 50,000 de utilizatori în România. Aceștia au efectuat deja peste 750,000 de tranzacții folosind cardurile lor Revolut în valoare totală de peste 25 de milioane de dolari. Vârsta medie a utilizatorilor din România este de 33 de ani, iar comercianții la care efectuează cele mai multe tranzacții sunt Carrefour, Auchan, Taxify, Ali Express și McDonald’s.
 
Principalele țări către care românii transferă bani sunt Lituania, Marea Britanie și Germania, urmate îndeaproape de Statele Unite și Slovenia. Utilizatorii Revolut au cheltuit bani fără taxe și comisioane ascunse în țară și peste hotare și au economisit folosind Vaults, ”pușculița digitală” care îi ajută să economisească bani rotunjind fiecare tranzacție până la cea mai apropiată valoare rotundă și adăugând diferența în depozitul Vault. Românii au deschis până acum peste 8.000 de Vaults și au economisit peste 1 milion de RON. Cele mai populare motive pentru care economisesc românii sunt vacanțele, criptomonedele, nunțile sau cumpărarea unei noi case sau mașini, însă o parte dintre ei au un obiectiv ambițios: economisesc bani pentru prima călătorie în spațiu.