.

Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a ținut prima sa conferință de vânzări la Berlin, în perioada 18 - 21 ianuarie. Având sediul la Amsterdam, SEACE s-a poziționat ca o nouă organizație europeană pentru soluții de climatizare. La conferința de vânzări au participat 140 de participanți, printre care partenerii de afaceri și reprezentanți ai conducerii Samsung din Europa. "Cu această primă conferință de vânzări am ajuns la o etapă importantă. Fiind un nou sediu dedicat pentru piață europeană de răcire și încălzire, angajamentul nostru pe termen lung a rezonat cu principalii noștri parteneri de afaceri. Feedback-ul pozitiv pe care l-am primit ne întărește încrederea în demersurile pe care le-am făcut și cele pe care urmează să le facem. Viitorul soluțiilor de climatizare pare strălucit pentru Samsung, deoarece continuăm să satisfacem nevoile clienților noștri din Europa", precizează Wim Vangeenberghe, președintele SEACE.
 
În cadrul conferinței, reprezentanții Samsung au prezentat SEACE și direcția sa strategică, precum și acțiunile concrete ale organizației, pe termen lung și scurt. Samsung a dezvăluit, de asemenea, noua serie de Casete Wind-Free™. Mai mult de atât, compania a organizat o sesiune interactivă pentru soluțiile sale de climatizare pentru case, retail, hoteluri și clădiri de birouri.
 
 
În plus, SEACE a lansat site-ul www.samsung.com/climate care este disponibil în mai mult de 25 de versiuni locale și care se va extinde, astfel încât să acopere și alte piețe europene. Noul site oferă o navigare ușoară, acces la informații complete despre produse, soluții pentru segmente specifice și explicații detaliate privind inovațiile soluțiilor Samsung de climatizare.