.

Samsung Electronics Co., Ltd. anunță lansarea Galaxy S5 mini, versiunea compactă a celui mai nou vârf de gamă Samsung. Galaxy S5 mini oferă performanță de top și aceleași instrumente de fitness și funcții de protecție a dispozitivului ca și Galaxy S5. „Ne dorim să oferim dispozitive variate, care să răspundă diferitelor nevoi și stiluri adoptate de clienții noștri,” precizează JK Shin, CEO și șef al diviziei IT & Mobile Communication în cadrul Samsung Electronics. „Noul Galaxy S5 mini le permite utilizatorilor să se bucure de design-ul și funcțiile unice ale lui Galaxy S5, într-o abordare minimalistă”.

Galaxy S5 mini continuă linia de design și performanța vârfului de gamă
Echipat cu un ecran Super AMOLED HD de 4,5 inci, Galaxy S5 mini oferă o experiență de vizualizare deosebită, iar dimensiunile sale compacte le oferă utilizatorilor confort sporit și atunci când este folosit cu o singură mână. Ca și Galaxy S5, noul Galaxy S5 mini este certificat IP67, oferă funcția Ultra Power Savig Mode, senzor de puls, cititor de amprentă și permite conectarea cu cele mai noi accesorii Samsung.

Galaxy S5 mini este echipat cu procesor Quad Core de 1.4 GHz și 1.5 GB RAM pentru multi-tasking eficient. Camera foto de 8 megapixeli realizează fotografii și filmulețe clare, iar compatibilitatea cu rețelele LTE 4 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca rapid filme și jocuri.

Galaxy S5 mini va fi disponibil în Rusia de la începutul lunii iulie, urmând să fie ulterior disponibil și în alte țări. La lansare, dispozitivul va putea fi cumpărat în variantele de culoare Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue și Copper Gold.

Specificații tehnice Samsung Galaxy S5 mini

 
Rețea    LTE Category4 : 150 Mbps DL, 50 Mbps UL
HSDPA 42.2Mbps, HSUPA 5.76 Mbps       
Display    4.5” HD (720 x 1280) Super AMOLED       
Procesor    Quad Core 1.4 GHz       
Sistem de operare    Android 4.4 (KitKat)       
Camera foto    Principală (spate): 8.0 MP AF cu bliț LED
Secundară (față): 2.1MP (FHD)        
Funcțiile camerei foto    Shot & More, Virtual Tour Shot, S Studio       
Video    FHD@30fps
Video Codec: H.263, H264(AVC), MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, MP43, WMV7, WMV8, VP8
Format Video: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM       
Audio    Audio Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/ AAC+/ eAAC+, WMA, Vorbis, FLAC
FormatAudio: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA       
Alte funcții     IP67Dust and Water Resistant       
     Ultra Power Saving mode       
     S Health       
     Private Mode/Kids Mode       
Conectivitate    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, NFC (LTE ver. only), Bluetooth®v4.0 LE, USB 2.0, A-GPS + GLONASS, IR Remote       
Senzori    Accelerometru, busolă digitală, Gyro, Proximitate, Hall, lumină ambientală, amprentă, puls       
Memorie    1.5 GB RAM + memorie internă16GB
microSD Slot (până la 64 GB)       
Dimensiuni    131,1 x 64,8 x 9,1mm, 120g       
Baterie    2.100mAh    

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, stabilirea prețurilor, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.
* Memoria disponibilă utilizatorilor poate fi mai mică decât spațiul total de stocare din cauza fișierelor de sistem și poate diferi în funcție de regiune, operator limba setată pe dispozitiv și poate fi modificată în urma actualizărilor sistemului.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. este lider global în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru persoanele de pretutindeni. Printr-o continuă invoație și descoperire, tranformăm lumea TV, a smartphone-urilor, a tabletelor, PC-urilor, camerelor foto, electrocasnicelor, imprimantelor, sistemelor LTE, cea a dispozitivelor medicale, a semiconductoarelor și a soluțiilor LED. Am angajat 286.000 de persoane din 80 de țări și avem vânzări anuale de 216.7 miliarde de Dolari. Pentru a desoperi mai multe, vizitați www.samsung.com