.

Signify (Euronext LIGHT) lansează noi produse din gama Philips Hue pentru baie, sufragerie și grădină în cadrul IFA 2018. Cu Philips Hue, cel mai extins şi intuitiv sistem de iluminat conectat pentru locuinţe, transformarea casei tale nu a fost niciodată mai uşoară. Noile corpuri de iluminat Philips Hue sunt create pentru a vă ușura activitățile zilnice, de la machiajul de dimineaţă până la relaxarea din timpul serii. “Știm că lumina potrivită poate transforma locuinţa, nu numai prin crearea atmosferei perfecte care să se potrivească cu starea ta de spirit, dar și prin ajutorul pe care ți-l oferă în activitățile tale zilnice. Produsele Philips Hue oferă clienţilor noștri mai multe opțiuni pentru fiecare cameră a casei. Fie că este vorba despre o seară petrecută în familie sau că aveţi treabă pe afară, noile noastre produse vă permit să selectați lumina potrivită indiferent de situație”, precizează Jasper Vervoot, Head of Marketing and Product Management, Home Systems and Luminaires în cadrul Signify.
 
O bară luminoasă, versatilă, care va transforma camera de zi
 
Philips Hue Play este o bară luminoasă compactă, foarte versatilă, pe care o puteți poziționa într-o varietate de moduri, pentru a crea o experienţă cu adevărat captivantă prin intermediul luminii. Aceasta oferă un efect de lumină indirectă și poate fi așezată orizontal sau vertical lângă televizor sau chiar montată pe spatele acestuia pentru o lumină de fundal. Când o instalezi pe podea, pe o comodă sau pe bibliotecă, aceasta poate da accente perfecte de lumină, iar design-ul elegant îi permite să poată fi montată oriunde, integrându-se perfect în orice zonă de divertisment din casă. 
 
 
Philips Hue Play se utilizează prin simpla conectare la o priză. Prin conectarea la Philips Hue Bridge și la aplicația Philips Hue, poate fi personalizat cu uşurinţă şi îţi permite să alegi din 16 milioane de culori diferite pentru a crea atmosfera perfectă pentru fiecare stare. De asemenea, poate fi conectat la sistemul tău de iluminat general pentru o experienţă de divertisment îmbunătăţită. Simte-te ca la cinematograf atunci când stai pe canapeaua ta de acasă, creează o atmosferă captivantă atunci când joci jocuri video sau pur și simplu recreați culorile pozelor din ultima vacanţă în propria ta casă. Toate acestea sunt posibile cu Philips Hue Play.
 
Poți crea o experiență și mai inedită prin utilizarea aplicației Hue Sync, disponibilă pentru PC și Mac, cu cele mai recente actualizări de software. Sincronizează-ţi luminile cu sistemul de divertisment pentru a duce vizionarea unui film sau a jocurilor video la un nou nivel, mai palpitant.
 
 
Sistemul de conectare inteligent vă permite să extindeți sistemul Philips Hue Play cu până la trei produse folosind o singură priză.
 
Philips Hue Play a fost prezentat în cadrul evenimentului Gamescom din Germania la  standul Razer, pe data de 21 august 2018, înainte de a fi lansat oficial în cadrul IFA 2018.
 
Noi corpuri de iluminat pentru o cină minunată
 
Signify a lansat două noi lustre Philips Hue cu lumină albă și colorată pentru a crea o atmosferă perfectă în timpul cinei, fie că este vorba despre o masă în familie sau despre o petrecere cu prietenii. Lustra Philips Hue Ensis cu lumină albă şi colorată îmbină funcţionalitatea cu crearea atmosferei, cu o lumină descendentă, care poate fi setată pentru a vă ajuta în activitățile cotidiene, respectiv cu o lumină ascendentă, pentru crearea ambianţei. Fiecare sursă de lumină poate fi controlată individual pentru un confort sporit şi un efect plăcut. Lampa Philips Hue Flourish cu lumină albă şi colorată are un design remarcabil, cu sticlă într-o nuanţă difuză, pentru o experiență completă. Așezați-o deasupra mesei și lăsați acest glob de lumină să creeze o atmosferă potrivită. În gama Philips Hue Flourish mai sunt disponibile atât o lampă de birou, cât și o lustră decorativă.
 
Pictează-ți pereții cu lumină
 
Locuinţele noastre au funcții multiple, dar în același timp trebuie să arate bine. Noua gamă Philips Hue Signe, lămpile Philips Hue Liane și Philips Hue Sana au fost create pentru a oferi un efect frumos de lumină, atât albă, cât si colorată, pentru a crea atmosfera perfectă în casa ta. Lampa de perete Philips Hue Liane are un design minimalist, liniar, ceea ce permite poziţionarea într-un spațiu întunecat al casei sau evidenţierea unei piese de mobilier. Lampa de perete Philips Hue Sana are un design unic, circular, iar lampa Philips Hue Signe pentru podea sau masă are un aspect simplu, elegant, perfect pentru poziționarea în apropierea televizorului.
Philips Hue Sana și Signe pot fi utilizate prin conectarea la o priză sau la Philips Hue Bridge, pentru a beneficia de toate avantajele sistemului Hue prin folosirea aplicației dedicate. La fel ca Philips Hue Play, Philips Hue Signe poate fi sincronizat cu sistemul tău de divertisment.
 
Profită la maximum de spaţiul din casa ta 
 
La începutul lui august, Signify a lansat în Europa și panourile luminoase Philips Hue Aurelle. Stilul atractiv maximizează efectul de lumină, în timp ce design-ul subțire creează impresia unui spațiu mai mare. Finisajul premium îi permite să se integreze în interiorul casei și să creeze atmosfera dorită. Toate luminile Philips Hue Aurelle sunt livrate cu un variator inclus și pot fi montate pe tavan sau pe perete, fiind disponibile în patru forme și dimensiuni.
 
Corpuri de  iluminat pentru baie, pentru o experienţă relaxantă la tine acasă
 
Energizează-te pentru ziua ce urmează sau relaxează-te cu o baie înainte de culcare. Noua gama pentru baie Philips Hue Adore vă permite să controlați lumina din baie cu simpla apăsare a unui buton. Cele șapte corpuri de iluminat noi cu lumină albă au patru reţete de lumină pre-setate: Energizare, Concentrare, Relaxare și Citit, pentru a vă bucura de lumina potrivită în fiecare moment al zilei.
 
Începe-ți dimineața cu o lumină albă, rece, pentru a te energiza, iar apoi foloseşte o lumină pentru concentrare, utilă atunci când te machiezi sau te bărbiereşti. Când vă întoarceți de la birou, utilizați programul pentru relaxare, iar la sfârșitul zilei citiți o carte bună folosind reţeta de lumină dedicată.
 
Philips Hue te întâmpină acasă
 
Noul reflector Philips Hue GU10  cu lumină albă poate fi utilizat pentru a te întâmpina când ajungi acasă, utilizând funcția Coming Home din aplicația Philips Hue. Capacitățile sale de localizare geografică se sincronizează cu telefonul mobil pentru a te identifica în momentul în care te întorci acasă, pornind lumina odată ce intri pe uşă. Cu ajutorul spotului Philips Hue GU10 te simți în siguranță atunci când te întorci acasă pe timp de noapte, dar și în timpul lunilor de iarnă mai întunecate.
 
Extinderea gamei Philips Hue pentru exterior
 
Banda LED Philips Hue Lightstrip Outdoor este cea mai recentă extensie a gamei Philips Hue pentru exterior lansate la începutul acestei veri. A fost creată special pentru spațiile exterioare, având un grad de protecţie de tipul IP67, ceea ce înseamnă ca este sigur de utilizat în aceste zone. Banda LED flexibilă este ideală pentru înfrumusețarea grădinii în mai multe feluri: de la scoaterea în evidenţă a florilor, până la crearea ambianței potrivite în timpul unui grătar sau la o petrecere cu prietenii.
 
 
 
Philips Hue Play va fi disponibil în Europa și în America de Nord (Statele Unite și Canada) începând cu sfârşitul lunii octombrie în pachete cu un produs sau cu două produse. Pre-comenzile vor fi disponibile începând cu 20 august în ţările selectate din Europa.
 
Gama completă Philips Hue Adore conţine o lampă pentru oglindă, un spot simplu, un spot dublu, un spot triplu, un spot triplu pentru tavan, o plafonieră și o oglindă luminată pentru machiaj. Creată special pentru folosirea în spații cu umiditate crescută, gama este rezistentă la apă și are certificare IP44 pentru statele din Uniunea Europeană și America de Nord.
 
Plafoniera pentru tavan și oglinda luminată pentru machiaj sunt disponibile doar în America de Nord.
 
Spotul Philips Hue white GU10 va fi disponibil în Europa în două ambalaje diferite.
 
Banda LED Philips Hue Lightstrip Outdoor va fi disponibilă în Europa în două mărimi diferite, de doi metri și cinci metri. 
 
Gama Philips Hue Signe va fi disponibilă atât  în Europa cât și America de Nord. 
 
Lustra Philips Hue Ensis va fi disponibilă în Europa. 
 
Philips Hue Sana şi Philips Hue Liane vor fi disponibile în Europa. 
 
Gama Philips Hue Flourish va fi disponibilă atât  în Europa cât și America de Nord. 
 
Pentru mai multe informații despre noile produse Philips Hue, de la prețuri la disponibilitate, vizitați www.meethue.com. 
 
Signify este noul nume al companiei Philips Lighting începând cu 16 mai 2018.