.

Tenda anunță disponibilitatea kit-ului wireless Nova Mesh MW6 în magazinele partenerilor din România. Ca urmare a creșterii explozive a popularitații dispozitivelor de tip smart home și a nenumăratelor servicii de media streaming, precum Netflix, Spotify și altele, acoperirea WiFi a întregii locuințe a devenit o necesitate. Tenda Nova MW6 este un produs innovator care înlocuiește în totalitate orice router și oferă o soluție de ultimă generație pentru acoperire WiFi în întreaga casă. MW6 utilizează noua tehnologie de tip Mesh care asigură conexiuni continue prin intermediul unei structuri de rețea de noduri și pe algoritmi de auto-reconfigurare cu rolul de a transmite datele în mod corespunzător, chiar și în cazul apariției unor dificultăți. Kit-ul wireless Nova MW6 este disponibil în oferta magazinelor de specialitate la prețuri începând de la 1399.99 lei.
 
Kit-ul Tenda Nova Mesh MW6 este format din trei unități care asigură o arie de acoperire de până la 557 mp, cu aproximativ 15% mai mult față de majoritatea produselor existente pe piață.
 
 
Bazat pe tehnologia avansată Wave2 MU-MIMO, Nova poate comunica cu multiple dispozitive wireless, optimizând în același timp viteza și acoperirea, pentru a menține fiecare utilizator conectat și a reduce la maxim zonele moarte. Nova MW6 se bazează pe tehnologia Beamforming+ care permite concentrarea puterii de transmisie către dispozitivele wireless, poate gestiona conexiuni simultane cu mai multe dispozitive și operează, de asemenea, cu Alexa pentru a controla dispozitivele compatibile prin intermediul comenzilor vocale.
 
 
Aplicația de control parental permite blocarea anumitor website-uri, stabilirea unor limite de timp în accesarea acestora, precum și monitorizarea activității copiilor pe Internet sau blocarea temporară a accesului prin setarea unor pauze de funcționare.
 
 
Instalarea se face extrem de ușor, unitățile Nova fiind deja împerecheate între ele. Este necesară doar conectarea cablurilor, restul realizându-se în mod automat. 
 
 
Caracteristici pe scurt:
 
Tehnologie Mesh
Standard WiFi 802.3/802.3u
2 porturi LAN RJ-45, 1 port WAN
Rata de transfer Eternet 10/100/1000 Mbps
Securitate WPA2-PSK
Frecvența 2.4 & 5 GHz
Rată de transfer 300 + 867 Mbps
Tehnologie Beamforming+
Suportă Amazon Alexa