.

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunţă acordarea distincţiei OpenFlow V1.3 pentru switch-urile avansate Allied Telesis Gigabit Layer 3 din seria x930, echipamente care se află în portofoliul ELKO Romania. Astfel, aceste modele vor beneficia de o poziție privilegiată în Registrul de Produse cu Conformitate Certificată OpenFlow. “În calitate de lider global pentru produse, soluții și servicii de infrastructură de rețea, susținem standardizarea pe scară largă a tehnologiei SDN, astfel încât clienții noștri actuali și viitori să poată dezvolta și instala soluții SDN superioare. Continuăm să depunem eforturi pentru dezvoltarea unei noi generații de tehnologii pentru rețea, iar această certificare reprezintă un pas important în acest proces”, precizează Seiichiro Sato, Senior Vice President, Global Marketing Allied Telesis. 
 
Registrul de Produse Certificate OpenFlow al ONF oferă în timp real o listă cu toate produsele care respectă specificațiile de conformitate OpenFlow. Pentru încadrarea în registru, produsele trebuie să respecte specificațiile atât din punctul de vedere hardware, cât și software, precum și să parcurgă o serie de teste riguroase în laboratoarele de certificare ONF.
 
Astfel, Allied Telesis demonstrează dedicare în furnizarea de soluții de rețea pentru afaceri, care asigură un nivel ridicat de performanță şi de fiabilitate și garantează compatibilitatea cu o gamă tot mai vastă de soluții SDN (Software-Defined Networking). OpenFlow este primul standard SDN și reprezintă un element vital pentru orice rețea de acest gen. Toate testele de conformitate sunt efectuate de laboratoare de testare independente acreditate, care oferă atât o validare imparțială, cât și o aprobare ONF.
 
Prevăzute cu sistemul de operare AlliedWare Plus și tehnologiile Autonomous Management Framework (AMF) și Autonomous Wave Control (AWC), seria de switch-uri X permite organizațiilor să construiască o nouă generație de rețele, extrem de inteligente, stabile și sigure, beneficiind totodată de soluții simple pentru administrare și control, astfel încât să își îmbunătățească eficiența operațională, simultan cu reducerea costurilor de operare. Switch-urile din seria x930 sunt disponibile în versiuni cu 24 și 48 porturi, cu porturi Uplink de 10 și 40 Gigabit, incluzând și suport Virtual Chassis Stacking (VCStack), pentru a obține o lățime de bandă stivuită de până la 160Gbps pe switch.