.

Telekom Romania anunţă disponibilitatea la precomandă a noului telefon Samsung Galaxy Note8, livrările urmând să înceapă din data de 15 septembrie. Cu un ecran tactil de 6.4 inch, Super AMOLED cu o rezoluţie de 1440 x 2960 pixeli şi protecţie Corning Gorilla Glass 5, Samsung Galaxy Note8 poate fi utilizat şi cu ajutorul unui stilou digital, S Pen, precizează telekom.ro. De asemenea, terminalul dispune de un cititor de amprentă digitală, pentru o securitate sporită. Sistemul de operare este Android 7.1 „Nougat”, uşor de rulat cu ajutorul procesorului Qualcomm Snapdragon 835 şi al celor 6 GB de memorie RAM. Galaxy Note 8 este echipat cu o cameră foto frontală duală de 12 MP, zoom optic 2x, şi una de 9 MP care permite filmarea în format 4K, respectiv o cameră secundară de 8 MP. 
 
Telekom Romania oferă noul Samsung Galaxy Note8, la precomandă, la preţul de 2.899 lei, cu abonamentul Mobil 25. 
 
Campania de precomandă se va desfăşura împreună cu staţia Samsung DeX, pe care clienţii o vor primi gratuit. Împreună cu smartphone-ul Samsung Galaxy Note8, stația de andocare se poate conecta la un monitor, o tastatură și un mouse, telefonul devenind astfel un desktop și o cale de conectare. (Samsung DEX este compatibil si cu modelele Samsung Galaxy S8 si S8+)
 
Telefoanele vor fi disponibile în magazinele Telekom Romania şi ale partenerilor începând din 15 septembrie. 
 
 
Despre Telekom Romania
 
Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.
 
Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. 
Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.