.

Maguay organizează cea de-a treia competiție de gaming în colaborare cu Domo la Craiova, în fața magazinului Domo din mall-ul Electroputere Parc. Pe 20 septembrie, între orele 11:00-17:00, Maguay invită pasionații de gaming să testeze cele mai noi sisteme de gaming Maguay și să se înscrie cu prietenii la competițiile de gaming. „Ne propunem ca prin fiecare ediție a evenimentelor de gaming organizate în parteneriat cu DOMO să atingem cât mai multe segmente din colectivitatea pasionaților de gaming. Fie ca vorbim de jocuri „Oldies, but goldies”, jocuri de tip MMO îndrăgite în general de publicul mai tânăr, sau titluri recente și care solicită din plin sistemele Maguay, vom avea evenimente pe gustul tuturor. În cadrul acestei ediții avem la dispoziție în showcase jocuri îndrăgite și spectaculoase din punct de vedere vizual, care vor rula pe sistemele desktop Maguay și pe laptop-uri de gaming dotate cu cele mai noi procesoare Intel Core i7  și cu cele mai noi plăci video nVIDIA GeForce GTX”,  precizează Costel Mazilu, Brand Development Manager @ Maguay.

Vara s-a încheiat, cursurile se reiau, însă toamna readuce în prim plan cea mai îndrăgită activitate a gamerilor din momentele de recreere! Gamerii prezenți în Craiova pe 20 septembrie vor putea juca în cadrul competiției organizate de Maguay & DOMO titluri noi și consacrate precum: Need for Speed Most Wanted, Mortal Kombat 9 sau FIFA 13.

Maguay așteaptă toți pasionații de gaming să se înscrie la fața locului la competițiile de gaming Need for Speed, Mortal Kombat sau FIFA, care se vor desfășura pe sisteme Maguay Game Power Junior.

„Ca la fiecare ediție, Maguay le oferă tuturor vizitatorilor de la stand ocazia de a își realiza propria configurație de laptop sau desktop, în funcție de buget și preferințe. Aceștia vor fi îndrumați de un specialist care le va prezenta configuratorul Maguay de pe site-ul Domo.ro, iar configurațiile care se vor finaliza cu o achiziție în această zi vor primi un discount special de 10%.”, informează Andreea Kulcsar, Retail Manager @ Maguay.  

Pe lângă activitățile distractive și antrenante de la stand, Maguay le pregătește atât participanților la competiție cât și spectatorilor numeroase premii interesante, care vor putea fi câștigate la tombola organizată la finalul competițiilor.

Despre MAGUAY IMPEX

Maguay este un producător român de sisteme de calcul de tip portabile și desktop, sever/storage, recunoscut pentru gama de laptop-uri și stațiile grafice de înaltă performanță. Brand-ul se diferențiază de peste 21 de ani pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software. Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie.