.

Trupa Kraftwerk revine în România cu un spectacol 3D, considerat de criticii muzicii internaționale "o adevărată operă de artă", pe 1 martie 2018, la Arenele Romane, informează Emagic, citată de Agerpres. Legendara trupă revine în țara noastră pentru un nou spectacol inedit ce le promite fanilor o experiență multimedia senzațională. Muzica și tehnologia se vor uni într-un singur show prin care formația își va promova arta din mai multe dimensiuni. Potrivit comunicatului citat, proiectul multimedia Kraftwerk a debutat în 1970 când Ralf Hutter și Florian Schneider au pus bazele studioului Kling Klang în Dusseldorf, unde au conceput și produs toate albumele trupei. Până la mijlocul anilor '70, Kraftwerk primește recunoaștere internațională pentru muzică electronică revoluționară și experimentarea cu sunete robotice și alte inovații tehnice. Având o viziune unică asupra muzicii, Kraftwerk au creat soundtrack-ul pentru era digitală a secolului XXI.
 
Muzica lor, realizată cu ajutorul unor tehnici inovatoare, voci sintetizate și ritmuri computerizate, a avut o majoră influență în dezvoltarea multor genuri muzicale, de la electro la hip hop și de la tehno la synthpop. Pe lângă inovațiile muzicale, Kraftwerk a investit constant în show-urile live: proiecții gigantice, roboți și imagini holografice impresionante, toate într-un fascinant mix de sunet, imagine și culoare prin care membrii trupei — Ralf Hutter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert, Falk Grieffenhagen — pun în valoare relația strânsă între om și mașină.
 
 
Seria de concerte 3D a început în 2012 la Muzeul de Artă Modernă din New York (MoMA) și a continuat cu reprezentații la Tate Modern (Londra), Akasaka Blitz (Tokyo), Opera House (Sydney), Walt Disney Concert Hall (Los Angeles), Foundation Louis Vuitton (Paris), Neue National Galerie (Berlin) și Muzeul Guggenheim (Bilbao).
 
 
Biletele pentru concertul de la Arenele Romane, cu prețuri de 181 lei pentru zona Golden Circle și 151 lei pentru zona Acces General, sunt disponibile online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere.