.

VERACOMP a organizat pe 19 octombrie evenimentul anual dedicat partenerilor, aflat la cea de-a patra ediție, „IT – OUT OF THE BOX”. Ediția din acest an a avut ca slogan „Then. Now. Next”, distribuitorul marcând astfel atât 10 ani de activitate, cât și angajamentul său de a menține portofoliul de soluții IT în zona inovațiilor tehnologice. "Am depus eforturi susținute pentru a dezvolta o rețea de parteneri alături de care să putem construi proiecte de tehnologie, bazate pe un portofoliu eterogen de soluții. După 10 ani, ne mândrim să parteneriem cu cele mai importante companii de IT din țară și cu furnizori de tehnologie de înaltă clasă. Retrospectiv, dincolo de cifre, avem enorma satisfacție de a fi realizat proiecte ample în zona tehnologiilor de rețelistică, securitate și comunicații, care s-au remarcat pentru complexitatea lor, chiar și în afara granițelor și care au fost posibile, în principal, datorită specialiștilor extrem de bine pregătiți cu care avem șansa să colaborăm”, precizează Cătălin Matei (foto), CEO, Veracomp. 
 
Veracomp și-a început activitatea de distribuție de soluții în 2007 și a mizat permanent pe un model de business concentrat în jurul ideii de parteneriat, în care vânzarea consultativă reprezintă un element cheie în generarea de proiecte. 
 
 
Inovația tehnologică și capacitatea acesteia de a susține sau de a transforma mediul de afaceri reprezintă un criteriu esențial în selectarea furnizorilor din portofoliul Veracomp. Peste 60% din cifra de afaceri a distribuitorului este generată de proiecte, cu ciclu de închidere mai mare de 3 luni, iar peste 90% din proiecte sunt susținute de echipa de specialiști Veracomp cu consultanță presales. 
 
Evenimentul anual a avut ca scop comunicarea către partenerii Veracomp a celor mai recente inovații lansate de  producătorii prezenți în portofoliul distribuitorului și explicarea modului în care aceste inovații pot susține dezvoltarea mediului de afaceri și se pot transforma în beneficii. Plecând de la premiza că tehnologia este o componentă esențială a rutinei zilnice, introducerea perspectivei „Then. Now. Next” s-a dorit o invitație, o provocare adresată partenerilor de a aborda tehnologia nu doar ca pe un standard necesar, ci ca pe o sursă de inovație generatoare de avantaj competitiv.
 
În cadrul evenimentului, care a reunit peste 100 de participanți, a fost anuțat și recentul acordul de distribuție semnat de Veracomp cu ClearOne, unul dintre cei mai avangardiști producători de soluții de comunicare video și voce, la nivel mondial.
 
Despre VERACOMP 
 
Veracomp Europe a fost înființat în 2007, iar de atunci a înregistrat o evoluție permanent ascendentă. În prezent, are o rețea extinsă de parteneri specializați, cu prezență la nivelul întregii țări, cărora le asigură un portofoliu variat de soluții de securitate, networking, stocare și telecomunicații, asociat cu servicii de suport tehnic, presales și educațional. 
 
 
Despre CARUSEL Consulting
 
Carusel Consulting este un PR boutique creat pentru a oferi clienților săi - companii și instituții mici și medii – posibilitatea de a-și externaliza cu ușurință activitățile de comunicare și marketing pentru a acoperi astfel necesitățile interne de promovare eficientă la costuri optime.