.

 

Compania BOROMIR controleaza 10% din activitatea de morarit din Romania, detinand patru mori cu o capacitate totala de 1.300 t/zi, in orasele Rm.Valcea, Sibiu, Buzau si Deva.

In acelasi timp, este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori din tara de produse de panificatie, patiserie, cozonaci, biscuiti, glucoza, precum si paste fainoase si mustar.

Cifra de afaceri consolidata a grupului a fost pe anul 2009 de peste 110 milioane euro.

Acum doi ani conducerea firmei a decis sa-si ajute echipa de vanzari sa treaca la un alt nivel de business, acela in care informatia este oferita in timp real atat celor din teren, cat si celor din birou.

Obiectivele urmarite erau cresterea vanzarilor si scaderea cheltuielilor, deci cresterea eficientei agentilor.

“Dupa o scanare a pietei solutiilor mobile SFA, am ales compania craioveana SOFTEXPERTmobility”, a declarat domnul Constantin Boromiz, Director General la BOROMIR.

“Aplicatia EMA – EXPERT Mobile Agent - indeplinea toate criteriile cerute de colegii de la vanzari si marketing: functionalitati specifice atat actului de vanzare (stocuri in timp real, campanii promotionale, comanda optima sugerata, formule de discount etc.), cat si activitatii de marketing si merchandising, utile pentru analiza relatiei cu clientii si studiului competitiei.

 

http://www.computerworld.ro/?page=node&id=19409

ComputerWorld

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C