.

 
.        

 

   
Revista COMUNIC@ŢII Mobile (C@M) este o publicaţie înregistrată la O.S.I.M, cu o periodicitate editorială de 6 ediţii pe an. Revista este un proiect educaţional de cultură a comunicării şi afaceri în comunicaţii, conceput de către Mobile Media Company S.R.L.
 
Înfiinţată în anul 1999, revista C@M este primul periodic din România dedicat exclusiv afacerilor industriei telecom. Proiectul COMUNIC@ŢII Mobile promovează convergenţa COMUNICĂRII şi a COMUNICAŢIILOR pentru furnizarea unui conţinut relevant şi de calitate.

 

COMUNIC@ŢII Mobile a lansat, prin divizia Multimedia, în 2007, TelecomTV, primul canal TV online dedicat industriei regionale IT&C. Pe website-ul www.comunic.ro dar şi pe YouTube (www.youtube.com/ivaciu) au fost postate peste 1600 de videoclipuri originale ce conţin declaraţii, interviuri şi documentare ale celor mai interesanţi jucători din industria de IT şi Comunicaţii autohtoni şi internaţionali.

 

 

Revista Digitală - primul eMagazine video din România! Acum, textul, graficele şi fotografia devin şi video. De azi, lectura se transformă în vizionare!

 

Mobile Media este prima platformă de publishing, ce integrează toate tipurile de conținut al companiei d.voastră într-un singur format

 

Monitorizare cotidiană - de 10 ani, cea mai amplă monitorizare cotidiană online a conţinutului IT&Telecom din mass-media româneşti şi internaţionale.

 

Gala COMUNIC@ŢII Mobile - evenimentul de premiere a excelenţelor industriei IT&Telecom din România a ajuns la a 10-a ediţie , precedat de o zi de dezbateri profesionale.

 

Conferinţele Societăţii Civile - seria de conferințe lunare cu decidenții și specialiștii industriei IT&Telecom. Evoluția la zi a domeniului și impactul asupra utilizatorilor.

 

În strategia de dezvoltare a companiei se mai înscrie şi coordonarea Colecţiei de carte "Comunicare @ Comunicaţii", apărută la Editura Curtea Veche şi activităţi de relaţii publice şi consultanţă de afaceri pentru companii româneşti şi din străinătate ce activează în domeniul IT şi Telecom
 
 
Connected City -  proiect menit să prezinte provocările ce vor avea impact asupra calității vieții în orașele noastre, în ceea ce privește locuințele, economia, cultura, condițiile sociale și de mediu.

 

 

Popoviciu: RCS&RDS se pregateste pentru 5G. Nu e doar un upgrade de retea, ci un intreg ecosistem

Digi Mobil lanseaza serviciile Voce 4G (Volte) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Decebal Fagadau: Constanta inaugureaza un prim proiect pilot smart city

Majoros, CEO Telekom: Ne pare rau ca am castigat proiectul RoNET, ne aduce pierderi financiare

Ovidiu Ghiman, Telekom: De 8 luni, proiectul RoNET este blocat. MCSI nu face receptia lucrarilor.

Primul demo live 5G din Romania si Europa de Sud-Est - Telekom Romania & Ericsson

5G will allow Industrial Internet development

Orange aniverseaza 20 de ani in Romania, pregateste 5G si lanseaza Orange Fab pentru startup-uri

Q&A dupa demonstratia Orange Romania 5G